..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Kazalı Halleri :(
Çöküş
X
-
yanlız kabin hakkaten sağlam.. Ancak countryman'in bu kazası beni biraz korkuttu açıkcası.. Bu kadar kötü beklemezdim nasıl oldu acaba ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryanlız kabin hakkaten sağlam.. Ancak countryman'in bu kazası beni biraz korkuttu açıkcası.. Bu kadar kötü beklemezdim nasıl oldu acaba ?
Yorum Yap
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİbretlik paylaşım.Ayağımızı denk alalım
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende de var boyle fotolar ama paylasmak istememistim (icinizi sıkmamak icin..)
Arabalardan falan soguyorum boyle seyler gorunce..
Sonra youtube'daki kazalari izliyorum, komik geliyor, gulup geciyorum
P.S. :@orcun sorun yok paylasimla ilgili..
Sent from Beko Su Sebili..
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO classic Mini'ye uzuldum en cok!
CM saglam dagilmis, o ne oyle ya!
yeni resimler gelsin o zaman
.
.
.
.
.
.
.
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterButun kazalarda ortak bi nokta var dikkat ettiyseniz.tum minilerde on cam direklerinde kirilma kopma v.s. yok.cunku minide bu direkler ozellikle cok saglam.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
2 sene kadar once Maslakta bayan bir minici arkadasimiz r56siyla takla atmisti. Kaybetmistik vefat etti kendiler Allah rahmet eylesin. Ancak o kazadan snra aracin resmini gordugumde bu araba nasil takla atmis anlamamistim. Sadece kaput ve tavanda gocukler vardi.
Rahmetli kemer takmadigi icin arabadan disari cikmis ve olmus demislerdi.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 sene kadar once Maslakta bayan bir minici arkadasimiz r56siyla takla atmisti. Kaybetmistik vefat etti kendiler Allah rahmet eylesin. Ancak o kazadan snra aracin resmini gordugumde bu araba nasil takla atmis anlamamistim. Sadece kaput ve tavanda gocukler vardi.
Rahmetli kemer takmadigi icin arabadan disari cikmis ve olmus demislerdi.
Yorum Yap
Yorum Yap