Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI Kazalı Halleri :(

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bugun is guc anca foruma bakabildim. Aysegul cok cok gecmis olsun, sana bisey olmamasi sevindirici.

Kaan sana da gecmis olsun, bi bulusma yapip nazar duasi edelim, sonra da kursun
    Çok teşekürler Mustafa..evet bi toplanıp okutalım minileri
    ...35 YY 840...

Yorum Yap

geçmiş olsun.
      [CENTER][FONT=Book Antiqua]R 53 mini cooper S[/FONT][/CENTER]

Yorum Yap

Aslı serkan demir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        geçmiş olsun.
        Teşekkürler...
        ...35 YY 840...

Yorum Yap

Yorum Yap

2 ay önce bir arkadaşım mini cooper i ile kaza yaptı ve öldü maalesef.Şimdi konuyu görünce yazmak aklıma geldi.

İşin acı tarafı da geçen ay çocuğu dünyaya geldi.
            sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              2 ay önce bir arkadaşım mini cooper i ile kaza yaptı ve öldü maalesef.Şimdi konuyu görünce yazmak aklıma geldi.

sahibindende satılık JCW aractan bahsediyorsunuz, kişiyle konuşmuştum aracı hiç hor kullanmadığından bahsetmişti, kaza resimlerini gördüm cok uzulmuştum, mevla Rahmet eylesin.

Biraz daha dikkat edelim arkadaşlar sonuçta altımızda ki araç ne olursa olsun 4tane havalı lastiğin üzerinde gidiyoruz.

Yorum Yap

Başın sagolsun!! Çok uzucu bi durum Allah sabır versin! Allah Rahmet eylesn!! :S

tooncay
                34 NIJ 84
                Tuncay Karaman

Yorum Yap

Basin sagolsun Talha, Allah geride biraktiklarina sabir, saglikli uzun omur versin
                  www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Bu aractan mi soz ediyorsun Talha ? Basin sagolsun bu arada.
                    1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                    2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                    3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                    4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                    5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Arkadaşlar sağolun teşekkür ederim başsağlığı için

Evet büyük ihtimal ile araç bu eğer çok birebir benzeri başka bir araç yoksa.

Kendiside zaten boyun kırığı ile öldü.Resimde bunu açıklıyor.
                      sigpic

Yorum Yap

Bu araç siyah jcw e5 de arkadaşları ile gazlarken kaza yaptı denildi yanlışsa düzeltin başınsaolsun talha

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Yorum Yap

Bende e5 de gazlarken diye duydum ama tabi ailesine sormadım nasıl oldu diye.

Kaza ramazanda Beylikdüzü bölgesinde oldu.
                          sigpic

Yorum Yap

En son düzenleyen orcun; 09-10-13, 16:03.

Yorum Yap

fotolara bakınca ağır hasarlarda bile kabinin fazla zarar görmediği açıkça belli oluyor. Boyutlarından ötürü etrafta "yürüyen tabut", "aman dikkatli sür. bu arabalar çabuk döner, savrulur vs." gibi absürd cahilce yorumlar yapılıyor. Bu fotoları bu vatandaşlara göstermek lazım. Mini boyutlarına rağmen oldukça güvenilir bir araba ve kendi sınıfında da birçok rakibini bu konuda saf dışı ediyordur eminim. Bu kazaları bir Fiat 500 yapsa hali içler acısı olurdu muhakkak.

Ben bir araç alacaksam ve o aracın modeline karar verdiysem mutlaka almadan önce euro n-cap 'in sitesine girer incelerim. Youtube 'dan kaza videolarına bakarım. Kullandığımız araçlar ne kadar güzel olursa olsun yinede herşeyden önce güvenlik derim ben. Hatta İstanbul gibi bir şehirde yaşayınca "minimum araç boyutunda maksimum güvenlik" sloganı önemli oluyor benim için. Mini kesinlikle bu slogana uygun bir araçtır benim gözümde.

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                fotolara bakınca ağır hasarlarda bile kabinin fazla zarar görmediği açıkça belli oluyor. Boyutlarından ötürü etrafta "yürüyen tabut", "aman dikkatli sür. bu arabalar çabuk döner, savrulur vs." gibi absürd cahilce yorumlar yapılıyor. Bu fotoları bu vatandaşlara göstermek lazım. Mini boyutlarına rağmen oldukça güvenilir bir araba ve kendi sınıfında da birçok rakibini bu konuda saf dışı ediyordur eminim. Bu kazaları bir Fiat 500 yapsa hali içler acısı olurdu muhakkak.

Ben bir araç alacaksam ve o aracın modeline karar verdiysem mutlaka almadan önce euro n-cap 'in sitesine girer incelerim. Youtube 'dan kaza videolarına bakarım. Kullandığımız araçlar ne kadar güzel olursa olsun yinede herşeyden önce güvenlik derim ben. Hatta İstanbul gibi bir şehirde yaşayınca "minimum araç boyutunda maksimum güvenlik" sloganı önemli oluyor benim için. Mini kesinlikle bu slogana uygun bir araçtır benim gözümde.
                                tamamen sözlerinize katılıyorum kucuk ama saglam bir araç MINI

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X