Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bugün kötü bir kaza yaptım.5 araç zincirleme çarpıştık sonuncu bendim,önümdeki aniden durdu ben duramadım fena çarptım.minimin önü gitti,hava yastıkları açılmadı ona şaşırdım,kemerim takılı olmasaydı camdan fırlardım..bugün birkez daha anladım ki takip mesafesi çok önemli arkadaşlar
Bugün kötü bir kaza yaptım.5 araç zincirleme çarpıştık sonuncu bendim,önümdeki aniden durdu ben duramadım fena çarptım.minimin önü gitti,hava yastıkları açılmadı ona şaşırdım,kemerim takılı olmasaydı camdan fırlardım..bugün birkez daha anladım ki takip mesafesi çok önemli arkadaşlar
Cok gecmis olsun size birsey olmaması sevindirici.
Çok geçmiş olsun. O kadar vahim değil bence ama umarım perte çıkar ve maddi olarak üzmez.
üzücü bir durum..
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Bu muhtemelen perte çıkmaz ama şu olabilir.Yakın arkdaşımın 42.000 TL değerindeki aracı 15.000 TL masraf çıkardı (kapalı otoparkta su bastı). Kasko perte çıkarmadı ama araç sahibi perte çıksın diye isteyince.Piyasa değeri 42.000 olan aracı 38.000 den perte çıkardılar.Sonra ztn kasko hasarlı olarak sattı aracı.
Yorum Yap