Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Kazalı Halleri :(
Çöküş
X
-
Aslı serkan demir tarafından gönderilmiş Mesajı göstergeçmiş olsun....35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 ay önce bir arkadaşım mini cooper i ile kaza yaptı ve öldü maalesef.Şimdi konuyu görünce yazmak aklıma geldi.
İşin acı tarafı da geçen ay çocuğu dünyaya geldi.
Biraz daha dikkat edelim arkadaşlar sonuçta altımızda ki araç ne olursa olsun 4tane havalı lastiğin üzerinde gidiyoruz.
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 ay önce bir arkadaşım mini cooper i ile kaza yaptı ve öldü maalesef.Şimdi konuyu görünce yazmak aklıma geldi.
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Bu aractan mi soz ediyorsun Talha ? Basin sagolsun bu arada.1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
4eva
fotolara bakınca ağır hasarlarda bile kabinin fazla zarar görmediği açıkça belli oluyor. Boyutlarından ötürü etrafta "yürüyen tabut", "aman dikkatli sür. bu arabalar çabuk döner, savrulur vs." gibi absürd cahilce yorumlar yapılıyor. Bu fotoları bu vatandaşlara göstermek lazım. Mini boyutlarına rağmen oldukça güvenilir bir araba ve kendi sınıfında da birçok rakibini bu konuda saf dışı ediyordur eminim. Bu kazaları bir Fiat 500 yapsa hali içler acısı olurdu muhakkak.
Ben bir araç alacaksam ve o aracın modeline karar verdiysem mutlaka almadan önce euro n-cap 'in sitesine girer incelerim. Youtube 'dan kaza videolarına bakarım. Kullandığımız araçlar ne kadar güzel olursa olsun yinede herşeyden önce güvenlik derim ben. Hatta İstanbul gibi bir şehirde yaşayınca "minimum araç boyutunda maksimum güvenlik" sloganı önemli oluyor benim için. Mini kesinlikle bu slogana uygun bir araçtır benim gözümde.
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfotolara bakınca ağır hasarlarda bile kabinin fazla zarar görmediği açıkça belli oluyor. Boyutlarından ötürü etrafta "yürüyen tabut", "aman dikkatli sür. bu arabalar çabuk döner, savrulur vs." gibi absürd cahilce yorumlar yapılıyor. Bu fotoları bu vatandaşlara göstermek lazım. Mini boyutlarına rağmen oldukça güvenilir bir araba ve kendi sınıfında da birçok rakibini bu konuda saf dışı ediyordur eminim. Bu kazaları bir Fiat 500 yapsa hali içler acısı olurdu muhakkak.
Ben bir araç alacaksam ve o aracın modeline karar verdiysem mutlaka almadan önce euro n-cap 'in sitesine girer incelerim. Youtube 'dan kaza videolarına bakarım. Kullandığımız araçlar ne kadar güzel olursa olsun yinede herşeyden önce güvenlik derim ben. Hatta İstanbul gibi bir şehirde yaşayınca "minimum araç boyutunda maksimum güvenlik" sloganı önemli oluyor benim için. Mini kesinlikle bu slogana uygun bir araçtır benim gözümde.
Yorum Yap
Yorum Yap