Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Ocak 2013 :)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aaauahuahuaauh bizi kimse davet emedi
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

9 nedir ya cumartesi cumartesi ben kendimi ne kadar zorlasam cumartesi ve pazar 2 den önce evden çıkamam.Hatta 3 yıldır eşim bi pazarda kahvaltıya gidelim diyor ama gidilmiyor
      sigpic

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        9 nedir ya cumartesi cumartesi ben kendimi ne kadar zorlasam cumartesi ve pazar 2 den önce evden çıkamam.Hatta 3 yıldır eşim bi pazarda kahvaltıya gidelim diyor ama gidilmiyor
        Ahahah o zaman bizim eşleri tanıştırmayalım ben evde oturup keyif yapmaya hasret kaldım.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

onlar bizi anlamaz Aren ya biz çok yogun ınsanlarız gercekten haha
          arabamızı bıraktıgımız yerden metroya bınıp yurudugumuzu de anlamazlar bosver 9'da gıtsınler

Yorum Yap

530 isim bitti 1800 evdeyim Motosikleti bulandsn Allah razi olsun

Sent from my iPad using Tapatalk HD

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

kac olarak karar verildi yarın maslak muhabbeti gencler? Ben de bir cay icip sizleri goreyim, hem de şu dıstan yapısmalı iç cıkarmayı alalım

Yorum Yap

Alenler erken gidicek ben ve tuğçe geç geliriz 11 12 gibi anca malum haftada az uyuyanlardanız :P

Yorum Yap

günaydın herkese!

Alen ben kalktım, hazırım seni bekliyorum. ne zaman geliyosun beni almaya?
                  2009 JCW Dark Silver / Black
                  BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Ve iki gun geceleri yagan siki yagmurdan sonra bu sabah 6.00 am gibi Giovanni'yi disari almak zorunda kaldik ic rahatligi icin.... :-(

Garaj 3 parmak su oldu. Simdilik yukselmiyor. Pompa calisiyor. Off yani offf.

P.S: Gunaydin KYH !!!

Wishman

Yorum Yap

Wishmancim İzmir için baya zor oldu bu yağmurlu durum... sanırım bu gün bitiyor yağmur. THY uçağından biri de motoru patlatmış 2 gün önce yıldırım nedniyle İzmir'e inerken
                      2009 JCW Dark Silver / Black
                      BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Ve iki gun geceleri yagan siki yagmurdan sonra bu sabah 6.00 am gibi Giovanni'yi disari almak zorunda kaldik ic rahatligi icin.... :-(

Garaj 3 parmak su oldu. Simdilik yukselmiyor. Pompa calisiyor. Off yani offf.

P.S: Gunaydin KYH !!!

Wishman
                        Günaydın gençler. Murat abi bu işin kalıcı bi çözümü yokmu giovanni için ?

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Wishmancim İzmir için baya zor oldu bu yağmurlu durum... sanırım bu gün bitiyor yağmur. THY uçağından biri de motoru patlatmış 2 gün önce yıldırım nedniyle İzmir'e inerken
                        Günaydın. Evet uçağa yıldırım düşmüş motorundan arıza yapmış ama bi problem olmadan inmiş şükür. Vİdeo su vardı mynette
                        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

[QUOTE=GOKHAN;22030]Günaydın gençler. Murat abi bu işin kalıcı bi çözümü yokmu giovanni için ?

Var tabii :-( Sevgili Yoneticimiz ve topu topu 5 haneli (=ne ka az hane, o ka az problem) apartmanimiz bu yaz garajin bir kosesine 1x1x2 m olculerinde bir kuyu yaptirip icinede guzel bir pompa koyarsa bu is cozulur. Zaten olayi kavradik ama maalesef yoneticimiz (=eniste) azicik genlesmis rehavette.... Su zaten disardan girmiyor, kanallar dolunca garajin kapisinin kosesinden yerden cikiyor. Neyseki temel saglam ama onun da disina mudahale edemiyoruz. :-(
                          Yani saglam bir pompa giren suyu zaten direk disari atabilir.

Ha ama 3 sene once olan deniz tasmasi olursa ona yapilacak birsey yok. Hatirlarsaniz o zaman Giovanni'yi kurtarip tekrar benim elektrikli scooteri almak icin dondugumde donuma kadar suya girmistim. Sel konusunda yapilacak birsey yok.

Wishreporterman

Yorum Yap

Ne guzel oldu sabah sabah maslak sanayi, cay ve pogaca

Yorum Yap

Gercekten guzel bi ctesi sabahi oldu kekuti hulki can ben alen abi sen oguz abi tugce ural lar enes serkan abi hos sohbet oldu arada sirada yineleyelim

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Gercekten guzel bi ctesi sabahi oldu kekuti hulki can ben alen abi sen oguz abi tugce ural lar enes serkan abi hos sohbet oldu arada sirada yineleyelim
                                Evet cidden guzel oluyor muhabbet mutlaka yapalim arada

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X