Aaauahuahuaauh bizi kimse davet emedi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster9 nedir ya cumartesi cumartesi ben kendimi ne kadar zorlasam cumartesi ve pazar 2 den önce evden çıkamam.Hatta 3 yıldır eşim bi pazarda kahvaltıya gidelim diyor ama gidilmiyor
Yorum Yap
-
tgckucukonder
onlar bizi anlamaz Aren ya biz çok yogun ınsanlarız gercekten haha
arabamızı bıraktıgımız yerden metroya bınıp yurudugumuzu de anlamazlar bosver 9'da gıtsınler
Yorum Yap
-
Ozanbalta
kac olarak karar verildi yarın maslak muhabbeti gencler? Ben de bir cay icip sizleri goreyim, hem de şu dıstan yapısmalı iç cıkarmayı alalım
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVe iki gun geceleri yagan siki yagmurdan sonra bu sabah 6.00 am gibi Giovanni'yi disari almak zorunda kaldik ic rahatligi icin.... :-(
Garaj 3 parmak su oldu. Simdilik yukselmiyor. Pompa calisiyor. Off yani offf.
P.S: Gunaydin KYH !!!
Wishman
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishmancim İzmir için baya zor oldu bu yağmurlu durum... sanırım bu gün bitiyor yağmur. THY uçağından biri de motoru patlatmış 2 gün önce yıldırım nedniyle İzmir'e inerken
Yorum Yap
-
[QUOTE=GOKHAN;22030]Günaydın gençler. Murat abi bu işin kalıcı bi çözümü yokmu giovanni için ?
Var tabii :-( Sevgili Yoneticimiz ve topu topu 5 haneli (=ne ka az hane, o ka az problem) apartmanimiz bu yaz garajin bir kosesine 1x1x2 m olculerinde bir kuyu yaptirip icinede guzel bir pompa koyarsa bu is cozulur. Zaten olayi kavradik ama maalesef yoneticimiz (=eniste) azicik genlesmis rehavette.... Su zaten disardan girmiyor, kanallar dolunca garajin kapisinin kosesinden yerden cikiyor. Neyseki temel saglam ama onun da disina mudahale edemiyoruz. :-(
Yani saglam bir pompa giren suyu zaten direk disari atabilir.
Ha ama 3 sene once olan deniz tasmasi olursa ona yapilacak birsey yok. Hatirlarsaniz o zaman Giovanni'yi kurtarip tekrar benim elektrikli scooteri almak icin dondugumde donuma kadar suya girmistim. Sel konusunda yapilacak birsey yok.
Wishreporterman
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Ozanbalta
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGercekten guzel bi ctesi sabahi oldu kekuti hulki can ben alen abi sen oguz abi tugce ural lar enes serkan abi hos sohbet oldu arada sirada yineleyelim
Yorum Yap
Yorum Yap