Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Günaydın. Evet uçağa yıldırım düşmüş motorundan arıza yapmış ama bi problem olmadan inmiş şükür. Vİdeo su vardı mynette
abi izledim videoyu. insanlar baya sakin ya... ben uçmaktan nefret eden biri olarak orda motoru kıvılcım çıkaran bir uçakta olucam, direk bayılırım ya da ortada deli dana gibi koşuştururum tırstım yau
Bugün gerçekten çok güzeldi sıcak sohbet muhabbet iyiydi Kekuti kardeşimde makinayı gerginleştiryo hergecengün kesene bereket maşallah nazar değmesin kardşm resmler nerede
Herkese bol clı haftalar diliyorum, ögrenci olanlar da tatilin keyfini çıkarıyor anlasılan NDG nerdesin
hayat bana guzel foruma bilerek yazmiyorum milletin bedduasini almayayim diye.. simdi bu gezmeleri yemeleri icmeleri yazarsam kolay kolay barindirmazlar beni burda
Valla kıskanmıyor degilim Ögrencilik gunlerimi özledim, son Üniversitem 2000 de bitti 1992 yılına geri dönmek istiyorum ben.
haci kiskanma bak bizim hayatimizdaki duzen belli 3kopekli ve complicated bi yasam tarzina sahibiz. MINIless moddayik. uzun lafin kisasi sende mini var duzen var ivir zivir var bendede freedom adinda rahatlik (arada sadu engeli oleoo ama nese) var
Arkadaşım tatilin de bir sonu var asıl hayat bana güzel
kizim sen hic agzini bile sans kazanina dusurmus seni anacun. bulmussun erken yasta Baran gibin mikemmel adami hayat tabi sana guzel olacak bana mi guzel olsun? Peeeh!
(ps. baraaancim opeyorum sekerim allah kolaylik versin hayirli bol bereketli kazanclar )
Yorum Yap