Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
ya arkadaş yatın uyuyn kekutum senin ne işin var 9 da yapmayın ya ben haftada 2 gün uyuyorum zaten
sen gelme ulan biz alen pampamla iş konuşcaz
adama bak ya 9 gecmis de yok efendim 2 gün uyurmus da olm bize uyku haram Adel hanım gece 5 de ühü dedi uyandık aynen devam etti uyumaya gel de uyu sonra
erken kalkan cok yol alır bak japonları örnek alın adam 5te uyanıp katasını çiziyor sporunu yapıyor duşunu alıp bakkaldan gidip ekmegini alıyor gelip kahvaltı hazırlıyor cocuklarına :P
adama bak ya 9 gecmis de yok efendim 2 gün uyurmus da olm bize uyku haram Adel hanım gece 5 de ühü dedi uyandık aynen devam etti uyumaya gel de uyu sonra
Arkadaşım hiç sızlanma öyle kızın olsun uyuma nedir yani ama biz bak emekçiyiz çalışıyoruz senin gibi patron yarısı değilz hahaa
Aslı tgckucukonder tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
9 ne ya deli misiniz uyuyun kahvaltı edin.
onlar bizim halimizi anlamazlar , ne zorlu yollardan geçip işe gidiyoruz metro savaşları veriyoruz onlar hiç rahatlar
erken kalkan cok yol alır bak japonları örnek alın adam 5te uyanıp katasını çiziyor sporunu yapıyor duşunu alıp bakkaldan gidip ekmegini alıyor gelip kahvaltı hazırlıyor cocuklarına :P
ya Alen bey çizdirtme katanı şimdi japondan bize ne biz türküz son dakika efendisi adımız dünyada
kanmam bu numaralara 12 ye doğru gelirim ben 9 da ne yapıcam abi sanayide uyurum hiç valla yarın akşam ayıptır söylemesi doğum günümü kutlicazda çocuklarla gece geç saatlere kadar yurt ve genelinde kutlayacağız canım
Yorum Yap