Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Ocak 2013 :)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Insanin duzenli (=kendimizi kandirmak) diyebilecegimiz rutin (=gercek) hayatinda yasanan kucuk bir degisim bazen O'na buyuk mutluluklar verebilir. Mutluluk hormonu (=endorfin mi idi?) insanda tepkilerin degismesine, vucudun rutinine tipki bir (=atropin ignesi mi desek) doping etkisi yapmakta bu da kisinin kendisini mevcut dursalliginda birseylerin ters gittigi hissinin olusmasina yol acabilir.

Wishyinekendinitarttiman

Yorum Yap

bıyır? (10karaktr)
      2009 JCW Dark Silver / Black
      BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Cok ilginc, bunca sene kasko sirketleri aglasakta sizlasakta her sene MIN'lerimizin fiyatlarini acimadan dusurdu. Ustune pastadan pay alabilmek icin police fiyatlarini rekabetle birbirine kirdirdi.
        Ama gecmis senelerde ozellikle kisisel raporlar ciktiktan sonra kayitlarina gecen zararlar sonucuna bu sene hepimize dokunacak bir arttirima gittiler. (=bir tur trost anlasmasi aralarinda)
        Gecmis seneye gore %50 den %60'a cikan hasarsizlik indirimim (=ki en yuksegi %65'de kalacak) oldugu halde yaklasik %20 gibi bir policemde artis yasandi.
        En sevindirici tarafi ise Giovanni'nin acimasizca dusen kasko degeri bu sene 'olasi' sinirlar icinde kaldi. 2013 de 32.500 TL ile bence olur rakami verebildiler. (Yanlis anlasilmasin benim gonlumde hala 16.000 Euro assasi konusu bile acilmaz.)

Wishreporterman

Yorum Yap

Izmir yine biseylere agliyor gibin... Ustune kizgin da simsekleri eksik etmiyor.

Wish

Yorum Yap

Wish ben yatiyorum. Yarin @1230..
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Günaydın gencler
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Günaydın gencler
                herkese Günaydın

Yorum Yap

herkeşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendeçaay '' KEKUTİ'' ye yok

Yorum Yap

yarın sabah erken AYN deyim çayımı isterim
                    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Yarın bende ordayım hatta sen gel sen bana lazımsın
                      En son düzenleyen ARENIMO; 25-01-13, 12:51.

Yorum Yap

kaçta ordasınız
                        ben de kahvemi isterim

Yorum Yap

Aslı tgckucukonder tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          kaçta ordasınız
                          ben de kahvemi isterim
                          şimdi geliceğini biliyoduk deşifre olma diye yazmadık aman kızarsın falan

Biz 10 11 arası orada oluruz

@ Alen bey benide bomontiden alır iseniz birlikte ALL 4 şıklığı yaşayarak geçebliriz malum EMG biraz rahatsız ama hala çok gergin

Bide bu gerginler çıktı taklitlerimden sakınınız (öreneğin Kekuti )

Yorum Yap

Aren, içinden geçicem toplantıdayım tel çekmio, girer yazarım bi ara
                            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

O zmn bende camcar olarak bu ani cekmek isterim. M5 reklami hesabi
                              GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                              sigpic

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Aren, içinden geçicem toplantıdayım tel çekmio, girer yazarım bi ara
                                Kanka şu an evet geçersin motorum sökük ama o motor 2 haftaya çıkıcak yine cam carın olurum ama olm seni çekicem derken denediğin arabayı bile geçiyorum sıkıntı oluyo hahaha
                                Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                O zmn bende camcar olarak bu ani cekmek isterim. M5 reklami hesabi
                                GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                                Kanka o sahneyi ben çektim videoları var kekuti kardeşimin roll gecesinde atarım videoları

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X