Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
O resim Izmir'de cekildi. Yerini Admin'im Gokhan paylasti.
Konu ise; Malum yaz aylarindaydik, Mini'lerimizi yikatirken sokaktan karpuzcu geciyordu. Bizim cocuklarinda cani karpuz cekti. Bende buyukleri olarak karpuzcuya nasil bir karpuz istedigimi anlatmaya calisiyordum. Cin lehcesi ile karisik Engiliz signor tarzinda konustugum icin karpuzcuya seklen de aradigimiz urunu gostermeye calisiyordum. Parmaklar tabakhane professoru oldugum icin 26 numara dolma.
O resim Izmir'de cekildi. Yerini Admin'im Gokhan paylasti.
Konu ise; Malum yaz aylarindaydik, Mini'lerimizi yikatirken sokaktan karpuzcu geciyordu. Bizim cocuklarinda cani karpuz cekti. Bende buyukleri olarak karpuzcuya nasil bir karpuz istedigimi anlatmaya calisiyordum. Cin lehcesi ile karisik Engiliz signor tarzinda konustugum icin karpuzcuya seklen de aradigimiz urunu gostermeye calisiyordum. Parmaklar tabakhane professoru oldugum icin 26 numara dolma.
Wishtuturdumuatarman
ay bak karpuz dedin.. kuzen bugun corludan gelirken enfes kavun almis geldee yiyelim sana bide ouzo ikram ederim wish kehkehkehkeh
Yorum Yap