Ben bacanagımın o gun dogum gunu oldugundan katılamıyorum sorry.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bacanagımın o gun dogum gunu oldugundan katılamıyorum sorry.
WishItalyanuckaatcisiman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu konuya degil, o konuya yazacan Admin'immmmm!!! Pazartesi sarhosu...
WishItalyanuckaatcisiman
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG her konuya yazdıgından ben de gorulmez diye hem oraya hem buraya yazdım Wishmanım yaslandın sen , NDG offtopic kralicesi oldu bu ara zaten....
Wishdedikoducudurman
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG her konuya yazdıgından ben de gorulmez diye hem oraya hem buraya yazdım Wishmanım yaslandın sen , NDG offtopic kralicesi oldu bu ara zaten....
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster:-) Sist aman diyom, onumuzde sert ve gergin gececek 45 gun var. Hayirlisi ile ikinci somestre baslasin diye bekliyecez mi acaba? :-)
Wishdedikoducudurman
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterloo ihtiyar ucak bulamayasin oralarda mahsur kalasin.. senin icin en eyi temennide bulunmusem emin olasin Peeeeh! sertmis gerginmis cix cix cix bundan sonra en iyi arkadaa... cok beklersin soylemem catlaa aramayacagim seni ilgisizlikten kuru
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
Wishdahaneyapabilirkiman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEl memleketlerde niye ki beni 'kuru'makla, ilgisiz birakmakla tehdit edersin yahu 'bayir gulum'!! Sanirmisen buralarda interneti bana max cubukla veriyorlar. Ben sensiz yapamam, ben senin stajerinim. Senden ogrendiklerim bana 7 sene icinde Yasemin ile geri donecek. Birakma beni NIDA'siz...
Wishdahaneyapabilirkiman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEl memleketlerde niye ki beni 'kuru'makla, ilgisiz birakmakla tehdit edersin yahu 'bayir gulum'!! Sanirmisen buralarda interneti bana max cubukla veriyorlar. Ben sensiz yapamam, ben senin stajerinim. Senden ogrendiklerim bana 7 sene icinde Yasemin ile geri donecek. Birakma beni NIDA'siz...
Wishdahaneyapabilirkiman
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHalic koprusu uzerinde scoop bilan varmi neyaz
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap