Herkese günaydın bugün Borusan günü akşam bakım sonrası maddi açıdan moralm düzgün kalırsa görüşürüz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese günaydın bugün Borusan günü akşam bakım sonrası maddi açıdan moralm düzgün kalırsa görüşürüz
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvde Lise 2 den beri duran (yane tevellutu 1987) Peugeot marka yaris bisikletimiz mevcuttur. 26 yasinda, vintage kabul edebiliriz. Zamaninin kraliymis, diyom. Sen gerisini anla..
Wishman2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese günaydın bugün Borusan günü akşam bakım sonrası maddi açıdan moralm düzgün kalırsa görüşürüz
Yorum Yap
-
Berna
-
Berna
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın benden erken mesaj yazan birisi var
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇalışmıyorum ama her sabah kahvaltı hazırlama mesaisi var 7 de
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl yani sen kalkıp kocana sabah 7de kahvaltı mı hazırlıyorsun???? Valla bizim evde kahvaltısı tek hazırlanan kişi Adel hanım benimkini Sinan abi hazırlıyor sagolsun (Alin'in baş rakibi yemek konusunda tabii ki bundan espri üretmeyin :P)
Yorum Yap
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYorum yapmak istemiyorum
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersu da ikram edildi mi bare?!?!?!?!?
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Berna
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna fatura detayi istiyorum
Samsung Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
Yorum Yap
Yorum Yap