Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Çok güzel telefondu o.
Sene 99. ilk cep telefonum Ericsson T10 (siyah inci) idi. çok uzun süre kullandım, bir tek anteni kırılmıştı. Taş gibi telefondu
2009 JCW Dark Silver/ Black
BC1182 Stock to the bone...
sene 97 ilk telefonum gh688 di uzun sure kullanmıstım sonra ben de siyah inci almıstım ondan sonra kapaklı böyle parliament mavisi bir erricsonum olmustu yine ama onun ekranı ve satırları daha coktu harika bir telefondu sonra sayısız nokia kullandım ve sonuc IPHONE ama yine de 8850im olsa hayır demem
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Aynen buda benim ilk telefonum yanlız kısa antenliydi bendeki bide bataryası inceydi. Ozaman bu şekilde olunca farklı bi havası oluyodu.
hah bu benim ikinci telefon dur ilkinin gorselini bulayim bende
su soldaki annemden bana gecen ilk telefonumdu.. digerinide kiracimiz hediye etmisti sonra iste o celik kasa gh688e gecmistim Ne gunlerdi telefonlar esek kadardi kuculdu kuculdu 8310a sonrada buyudu buyudu buyudu iphone serisine blackberryler ve son olarak note2 oldu ueheueheuh
Walla benim T610 hala ilk gunku gibi duruyor ve pili inanilmaz guzel calisiyor. Gorseli yok.
P.S: 26 senelik bisikleti olan adamin telefonu nasil olabilir ki?
Yorum Yap