Depremden dolayı 3,5 atanlar parmak kaldırsın
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna sen hissettin mi? herkese gecmis olsun, Iphone u bu yuzden seviyorum Talha Find my IPhone olayı bitirmis bir uygulama ailem username passwordumu biliyor basıma bir iş gelince beni bulsunlar diye. Hepimize gecmis olsun. Evinizde sabitlenmemis esya bırakmayın benim gibi.
Yorum Yap
-
Vatanimin cogunlugunun karli ve kuru soguk oldugu bir aksamda sicacik bir mutluluk diliyorum hepinize.
P.S: Artik mutlulugu siz cesitlendiriverin, ne olsaydi reddetmezdiniz misalinden....
Ayrica deprem artcisi da olmasin. 'Find my takoz android' programim yok.
P.S: Giovanni'nin yerini biliyosunuz, bari onu kurtarin.
Ha bir de Istanbul'u ozledim.
P.S: Gozlerim kapali...
Wishyinenededibuadamman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterP.S: Artik mutlulugu siz cesitlendiriverin, ne olsaydi reddetmezdiniz misalinden....
Ayrica deprem artcisi da olmasin. 'Find my takoz android' programim yok.
P.S: Giovanni'nin yerini biliyosunuz, bari onu kurtarin.
Wishyinenededibuadamman2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRecaro koltuklar olsaydı deddetmezdim Giovanniyi kurtarırsam koltuklar helal mi bana wishman? :P (şaka şaka)
P.S: Ne yapcan tek koltuklari, tamam R50 ama icinden bir R60 cikar walla... On kaplan gucunde.... Stock haline cevir, cikardiklarindan bir R53 bul tak...
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet hissettim( arka balkonda tam keyif yapmak için oturmuştum ki sallanmaya başladı tabi emin olmak için direk Pırtık'ın oyuncaklarına bakmaya koşmamda ayrı bir konu) sonra daha bomba bir hareket yapıp Baran ı aradım beni evde arama bir şey olursa ben karşı komşudayım diye sonra da yemek yapmak için eve döndüm
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna tek bir soru sorucam komsu aynı apartmanda degil mi? madem depremi hisettin cıksana sokaga Allah korusun ne gözü kara insansın sen ya
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna tek bir soru sorucam komsu aynı apartmanda degil mi? madem depremi hisettin cıksana sokaga Allah korusun ne gözü kara insansın sen ya
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayda soruya bak, yahu esinin adi 'Baranx' daha ne kadar gozu kara olsun?
Yorum Yap
Yorum Yap