Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Ocak 2013 :)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Depremden dolayı 3,5 atanlar parmak kaldırsın

Yorum Yap

benim gibi hissetmeyenlerde kulaklarini oynatsin

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

arkadaşlar herkese geçmiş olsun.Unutmayın son depremlerde akıllı telefonlar hayat kurtardı.Mümkünse pillerinizi doldurun.Ne olacağını kimse bilemez.
        sigpic

Yorum Yap

Berna sen hissettin mi? herkese gecmis olsun, Iphone u bu yuzden seviyorum Talha Find my IPhone olayı bitirmis bir uygulama ailem username passwordumu biliyor basıma bir iş gelince beni bulsunlar diye. Hepimize gecmis olsun. Evinizde sabitlenmemis esya bırakmayın benim gibi.
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Berna sen hissettin mi? herkese gecmis olsun, Iphone u bu yuzden seviyorum Talha Find my IPhone olayı bitirmis bir uygulama ailem username passwordumu biliyor basıma bir iş gelince beni bulsunlar diye. Hepimize gecmis olsun. Evinizde sabitlenmemis esya bırakmayın benim gibi.
            Evet hissettim( arka balkonda tam keyif yapmak için oturmuştum ki sallanmaya başladı tabi emin olmak için direk Pırtık'ın oyuncaklarına bakmaya koşmamda ayrı bir konu) sonra daha bomba bir hareket yapıp Baran ı aradım beni evde arama bir şey olursa ben karşı komşudayım diye sonra da yemek yapmak için eve döndüm

Yorum Yap

Hisseden yerler: İstanbul, İzmir... Hatta is yerinde bile hissettik = Gebze...
              2009 JCW Dark Silver / Black
              BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Vatanimin cogunlugunun karli ve kuru soguk oldugu bir aksamda sicacik bir mutluluk diliyorum hepinize.
                P.S: Artik mutlulugu siz cesitlendiriverin, ne olsaydi reddetmezdiniz misalinden....

Ayrica deprem artcisi da olmasin. 'Find my takoz android' programim yok.
                P.S: Giovanni'nin yerini biliyosunuz, bari onu kurtarin.

Ha bir de Istanbul'u ozledim.
                P.S: Gozlerim kapali...

Wishyinenededibuadamman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  P.S: Artik mutlulugu siz cesitlendiriverin, ne olsaydi reddetmezdiniz misalinden....

Ayrica deprem artcisi da olmasin. 'Find my takoz android' programim yok.
                  P.S: Giovanni'nin yerini biliyosunuz, bari onu kurtarin.

Wishyinenededibuadamman
                  Recaro koltuklar olsaydı deddetmezdim Giovanniyi kurtarırsam koltuklar helal mi bana wishman? :P (şaka şaka)
                  2009 JCW Dark Silver / Black
                  BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Gelmiş geçmiş olsun herkese...
                    sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Recaro koltuklar olsaydı deddetmezdim Giovanniyi kurtarırsam koltuklar helal mi bana wishman? :P (şaka şaka)
                      Helal helal :-) ilk yetisen alir.
                      P.S: Ne yapcan tek koltuklari, tamam R50 ama icinden bir R60 cikar walla... On kaplan gucunde.... Stock haline cevir, cikardiklarindan bir R53 bul tak...

Wishman

Yorum Yap

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Evet hissettim( arka balkonda tam keyif yapmak için oturmuştum ki sallanmaya başladı tabi emin olmak için direk Pırtık'ın oyuncaklarına bakmaya koşmamda ayrı bir konu) sonra daha bomba bir hareket yapıp Baran ı aradım beni evde arama bir şey olursa ben karşı komşudayım diye sonra da yemek yapmak için eve döndüm
                        Berna tek bir soru sorucam komsu aynı apartmanda degil mi? madem depremi hisettin cıksana sokaga Allah korusun ne gözü kara insansın sen ya
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Berna tek bir soru sorucam komsu aynı apartmanda degil mi? madem depremi hisettin cıksana sokaga Allah korusun ne gözü kara insansın sen ya
                          Hayda soruya bak, yahu esinin adi 'Baranx' daha ne kadar gozu kara olsun?

Yorum Yap

Izmir -2 !!!! wow

Yorum Yap

Ahahah iyi dedin Alen onu) karşı komşum depremi hissetmemiş öyle olunca rahatladım demek onun evi daha sağlam:P

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Hayda soruya bak, yahu esinin adi 'Baranx' daha ne kadar gozu kara olsun?
                                Wishman noktayı koymuş

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X