Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Üyelerimizin meslekleri.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• emrivo
    yanıtladı
    Merhaba ben Kocaeli büyük şehir belediyesinde görev yapıyorum.tüm kasis işleri benden sorulur😀

Bir yorum yaz:

• PropofoL
    yanıtladı
    Selamlar, ben hemşireyim
    Bağcılar Medipol Mega'da çalışıyorum. Her türlü iğne, serum takma, pansuman yapma gibi işlerinizi itina ile yaparım

Bir yorum yaz:

• emreerkan
    yanıtladı
    Benim işyerim istanbul Caddebostan barlar sokağında Bayan tekstili abiye üzerine butiğim var tüm dostları beklerim sorgusuz sualsiz çaya kahveye beklerim Mano burgerın yanında E.E Fashion butik ))

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/08/25/deravera.jpg[/IMG
    bizimki kablolu ama firma doğru sanırım )

Bir yorum yaz:

• faktis
    yanıtladı
    entegratör bilişim firmasında sistem uzmanı olarak çalışıyorum. keyifli ama sağlık bozucu bir iş tavsiye bile etmem )

Bir yorum yaz:

• turanibo
    yanıtladı
    Arceon elektronik satınalma yöneticisi 😄😄 ayrıca Okay sigorta satış sorumlusu tüm trafik sigortası ve kaskolarınız için elimden geldiğince yardımcı olurum.

0501 216 09 07

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abicim sen bidaha anlat NDG yüzünden Bug verdim

Cisco bu iletişim cihazları markası mı yoksa yazılım fln mı yani ?
    Aslı 8Th tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ) simdi cisco uretici firmanin markasi ve tum yukarida saydigim urunleri uretiyor. Ayni zamanda da dunya capinda urettigi bu urunlerin egitimlerini veriyor. Bur nevi senin parani alirken sana para kazandiriyor, yazilimini da kendisi uretiyor dogal olarak bizlerde aslinda hayatimizda bunlari kullaniyoruz bazen ndg nin dedigi gibi bu bir telefon oluyor bazen bir modem oluyor ve diger bir cok urunu olabiliyor.

Bir yorum yaz:

• 8Th
    yanıtladı
    ) simdi cisco uretici firmanin markasi ve tum yukarida saydigim urunleri uretiyor. Ayni zamanda da dunya capinda urettigi bu urunlerin egitimlerini veriyor. Bur nevi senin parani alirken sana para kazandiriyor, yazilimini da kendisi uretiyor dogal olarak bizlerde aslinda hayatimizda bunlari kullaniyoruz bazen ndg nin dedigi gibi bu bir telefon oluyor bazen bir modem oluyor ve diger bir cok urunu olabiliyor.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Dogrudur Deniz iste sen farkli bur subeye gittiginde hala ayni dahili numarayi saglayan ve seni aslinda esas ofisindeymis gibi calistiran altyapiyi yoneten cihazlar da %90 ihtimalle cisco nun cihazlaridir.
    Abicim sen bidaha anlat NDG yüzünden Bug verdim

Cisco bu iletişim cihazları markası mı yoksa yazılım fln mı yani ?

Bir yorum yaz:

• 8Th
    yanıtladı
    Dogrudur Deniz iste sen farkli bur subeye gittiginde hala ayni dahili numarayi saglayan ve seni aslinda esas ofisindeymis gibi calistiran altyapiyi yoneten cihazlar da %90 ihtimalle cisco nun cihazlaridir.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Ozel bir kursta network danismanligi ve egitmenlik yapiyorum. Cisco sertifikasyon programlarina ilgi duyanlar varsa yardimci olabilirim.

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tam ne oluyor Cisco ?
    Cisco tam olarak bir marka, hem urun uretiyor hemde dunya capinda urettigi urunlerin egitimlerini sunuyor, urunler nedir derseniz, ip telefon, video konferans ve internet trafigini yonlendiren cihazlar ve bilgisayarlarin iletisimini saglayan kablolu ve kablosuz urunler olusturuyor.

Benim ip telefon cisco telefonu alip baska bir subeye gidiyorum yine kullanmaya devam sarj olarakta iyi en az 4gun cok rahat kullaniyorum

Bir yorum yaz:

• 8Th
    yanıtladı
    Cisco tam olarak bir marka, hem urun uretiyor hemde dunya capinda urettigi urunlerin egitimlerini sunuyor, urunler nedir derseniz, ip telefon, video konferans ve internet trafigini yonlendiren cihazlar ve bilgisayarlarin iletisimini saglayan kablolu ve kablosuz urunler olusturuyor.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Ozel bir kursta network danismanligi ve egitmenlik yapiyorum. Cisco sertifikasyon programlarina ilgi duyanlar varsa yardimci olabilirim.

Tam ne oluyor Cisco ?

Bir yorum yaz:

• 8Th
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Babadan gelen meslek - Gümük Müşavirliği (İlgili konularda yardımcı olunabilir)
    - Özyeğin Üni Hukuk Fakultesi öğrencisi
    - Stajyer Avukat

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X