Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Merhaba ben Kocaeli büyük şehir belediyesinde görev yapıyorum.tüm kasis işleri benden sorulur😀
-
Selamlar, ben hemşireyim
Bağcılar Medipol Mega'da çalışıyorum. Her türlü iğne, serum takma, pansuman yapma gibi işlerinizi itina ile yaparım
Bir yorum yaz:
-
Benim işyerim istanbul Caddebostan barlar sokağında Bayan tekstili abiye üzerine butiğim var tüm dostları beklerim sorgusuz sualsiz çaya kahveye beklerim Mano burgerın yanında E.E Fashion butik))
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster[IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/08/25/deravera.jpg[/IMG)
Bir yorum yaz:
-
entegratör bilişim firmasında sistem uzmanı olarak çalışıyorum. keyifli ama sağlık bozucu bir iş tavsiye bile etmem)
Bir yorum yaz:
-
Arceon elektronik satınalma yöneticisi 😄😄 ayrıca Okay sigorta satış sorumlusu tüm trafik sigortası ve kaskolarınız için elimden geldiğince yardımcı olurum.
0501 216 09 07
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim sen bidaha anlatNDG yüzünden Bug verdim
Cisco bu iletişim cihazları markası mı yoksa yazılım fln mı yani ?Aslı 8Th tarafından gönderilmiş Mesajı göster) simdi cisco uretici firmanin markasi ve tum yukarida saydigim urunleri uretiyor. Ayni zamanda da dunya capinda urettigi bu urunlerin egitimlerini veriyor. Bur nevi senin parani alirken sana para kazandiriyor, yazilimini da kendisi uretiyor dogal olarak bizlerde aslinda hayatimizda bunlari kullaniyoruz bazen ndg nin dedigi gibi bu bir telefon oluyor bazen bir modem oluyor ve diger bir cok urunu olabiliyor.
Bir yorum yaz:
-
) simdi cisco uretici firmanin markasi ve tum yukarida saydigim urunleri uretiyor. Ayni zamanda da dunya capinda urettigi bu urunlerin egitimlerini veriyor. Bur nevi senin parani alirken sana para kazandiriyor, yazilimini da kendisi uretiyor dogal olarak bizlerde aslinda hayatimizda bunlari kullaniyoruz bazen ndg nin dedigi gibi bu bir telefon oluyor bazen bir modem oluyor ve diger bir cok urunu olabiliyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı 8Th tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDogrudur Deniz iste sen farkli bur subeye gittiginde hala ayni dahili numarayi saglayan ve seni aslinda esas ofisindeymis gibi calistiran altyapiyi yoneten cihazlar da %90 ihtimalle cisco nun cihazlaridir.NDG yüzünden Bug verdim
Cisco bu iletişim cihazları markası mı yoksa yazılım fln mı yani ?
Bir yorum yaz:
-
Dogrudur Deniz iste sen farkli bur subeye gittiginde hala ayni dahili numarayi saglayan ve seni aslinda esas ofisindeymis gibi calistiran altyapiyi yoneten cihazlar da %90 ihtimalle cisco nun cihazlaridir.
Bir yorum yaz:
-
Aslı 8Th tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzel bir kursta network danismanligi ve egitmenlik yapiyorum. Cisco sertifikasyon programlarina ilgi duyanlar varsa yardimci olabilirim.
Sent from my iPhone using TapatalkAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTam ne oluyor Cisco ?Aslı 8Th tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCisco tam olarak bir marka, hem urun uretiyor hemde dunya capinda urettigi urunlerin egitimlerini sunuyor, urunler nedir derseniz, ip telefon, video konferans ve internet trafigini yonlendiren cihazlar ve bilgisayarlarin iletisimini saglayan kablolu ve kablosuz urunler olusturuyor.
Bir yorum yaz:
-
Cisco tam olarak bir marka, hem urun uretiyor hemde dunya capinda urettigi urunlerin egitimlerini sunuyor, urunler nedir derseniz, ip telefon, video konferans ve internet trafigini yonlendiren cihazlar ve bilgisayarlarin iletisimini saglayan kablolu ve kablosuz urunler olusturuyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı 8Th tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzel bir kursta network danismanligi ve egitmenlik yapiyorum. Cisco sertifikasyon programlarina ilgi duyanlar varsa yardimci olabilirim.
Bir yorum yaz:
-
Ozel bir kursta network danismanligi ve egitmenlik yapiyorum. Cisco sertifikasyon programlarina ilgi duyanlar varsa yardimci olabilirim.
Bir yorum yaz:
-
Babadan gelen meslek - Gümük Müşavirliği (İlgili konularda yardımcı olunabilir)
- Özyeğin Üni Hukuk Fakultesi öğrencisi
- Stajyer Avukat
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: