Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
seramik ve vitrifiye üretimi yapan bir şirkette yöneticiyim. (Reklam olmasın diye marka yazmıyorum) Her türlü ihtiyaçlarınız için yardımcı olunur..
Bir yorum yaz:
-
Bunca zaman yazmamıştım, biz de kurumsal yayınlar yapan bir ajansız bilgi, doğuş, beykent, nişantaşı gibi vakıf ünilerine ve şirketlere dergi hazırlıyoruz ayrıca geçtiğimiz aylarda amerikadan 3 büyük derginin telif haklarını aldık ocak itibariyle yayındayız parents, fitness ve better homes and gardens, tasarım içerik baskı konularında yardımcı olabilirim ve dergileri alırsanız da feedbacklerinizi bekliyorum arkadaşlar....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Göztepe Minibüs Yolu Üzerinde PO'nun iki yan apartmanında işyerimiz var FOTO YURT .. HAfta sonları genelde orda oluyorum.. Maltepe Üniversitesindede mühendislikteyim
Bir yorum yaz:
-
BOTO Atasehir'de satis destek devam, alt basliklara bakacak olursak Bayi pazarlama ve iletisim sorumlusu, butik satis danismani,depocu, hali kilim paspas kenarlarina overlok cekilir a.ș.
hehehehe
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben Ozyegin Uni'de artik calisiyor sayilirim uzun yillar okuyuncaOnun disinda gumruk musavirligi aile meslegi , toplu olarak birseyler getiren olursa yardimci olabiliriz
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaha bi baglanti bulabilirsek az isimiz var onunla ya
Bir yorum yaz:
-
Aslı PropofoL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar, ben hemşireyim
Bağcılar Medipol Mega'da çalışıyorum. Her türlü iğne, serum takma, pansuman yapma gibi işlerinizi itina ile yaparım
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaha bi baglanti bulabilirsek az isimiz var onunla ya
Bir yorum yaz:
-
Aslı emrivo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok kendisini tanımam 😀
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbuldaki kasisleri yapanı tanırmısınız
Bir yorum yaz:
-
Aslı emrivo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba ben Kocaeli büyük şehir belediyesinde görev yapıyorum.tüm kasis işleri benden sorulur
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi su kasisleri cok yuksek yapmayin gozunuzu seviyim gecerken arabanin yarisini kasiste birakiyoruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı emrivo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba ben Kocaeli büyük şehir belediyesinde görev yapıyorum.tüm kasis işleri benden sorulur😀
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: