Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Babadan gelen meslek - Gümük Müşavirliği (İlgili konularda yardımcı olunabilir)
- Özyeğin Üni Hukuk Fakultesi öğrencisi
- Stajyer Avukat
34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S
Ozel bir kursta network danismanligi ve egitmenlik yapiyorum. Cisco sertifikasyon programlarina ilgi duyanlar varsa yardimci olabilirim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tam ne oluyor Cisco ?
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Cisco tam olarak bir marka, hem urun uretiyor hemde dunya capinda urettigi urunlerin egitimlerini sunuyor, urunler nedir derseniz, ip telefon, video konferans ve internet trafigini yonlendiren cihazlar ve bilgisayarlarin iletisimini saglayan kablolu ve kablosuz urunler olusturuyor.
Cisco tam olarak bir marka, hem urun uretiyor hemde dunya capinda urettigi urunlerin egitimlerini sunuyor, urunler nedir derseniz, ip telefon, video konferans ve internet trafigini yonlendiren cihazlar ve bilgisayarlarin iletisimini saglayan kablolu ve kablosuz urunler olusturuyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim ip telefon cisco telefonu alip baska bir subeye gidiyorum yine kullanmaya devam sarj olarakta iyi en az 4gun cok rahat kullaniyorum
Dogrudur Deniz iste sen farkli bur subeye gittiginde hala ayni dahili numarayi saglayan ve seni aslinda esas ofisindeymis gibi calistiran altyapiyi yoneten cihazlar da %90 ihtimalle cisco nun cihazlaridir.
Dogrudur Deniz iste sen farkli bur subeye gittiginde hala ayni dahili numarayi saglayan ve seni aslinda esas ofisindeymis gibi calistiran altyapiyi yoneten cihazlar da %90 ihtimalle cisco nun cihazlaridir.
Abicim sen bidaha anlat NDG yüzünden Bug verdim
Cisco bu iletişim cihazları markası mı yoksa yazılım fln mı yani ?
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
) simdi cisco uretici firmanin markasi ve tum yukarida saydigim urunleri uretiyor. Ayni zamanda da dunya capinda urettigi bu urunlerin egitimlerini veriyor. Bur nevi senin parani alirken sana para kazandiriyor, yazilimini da kendisi uretiyor dogal olarak bizlerde aslinda hayatimizda bunlari kullaniyoruz bazen ndg nin dedigi gibi bu bir telefon oluyor bazen bir modem oluyor ve diger bir cok urunu olabiliyor.
) simdi cisco uretici firmanin markasi ve tum yukarida saydigim urunleri uretiyor. Ayni zamanda da dunya capinda urettigi bu urunlerin egitimlerini veriyor. Bur nevi senin parani alirken sana para kazandiriyor, yazilimini da kendisi uretiyor dogal olarak bizlerde aslinda hayatimizda bunlari kullaniyoruz bazen ndg nin dedigi gibi bu bir telefon oluyor bazen bir modem oluyor ve diger bir cok urunu olabiliyor.
Arceon elektronik satınalma yöneticisi 😄😄 ayrıca Okay sigorta satış sorumlusu tüm trafik sigortası ve kaskolarınız için elimden geldiğince yardımcı olurum.
Benim işyerim istanbul Caddebostan barlar sokağında Bayan tekstili abiye üzerine butiğim var tüm dostları beklerim sorgusuz sualsiz çaya kahveye beklerim Mano burgerın yanında E.E Fashion butik ))
Yorum Yap