Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
11 sene Bilgisayar satış ve teknik servisi işlettim. Medya İletişim önlisans mezunu, şimdi de Kamu Yönetimi 4. sınıftayım. Bu yaz KPSS kazanırsam memurum-amirim, kazanamazsam iş arıyorum : )
-
Aslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 yıl izmirde universite ogrencisiydim 1 yildir istanbulda ogrenciyimcok iyi ogrencilik yaparim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
3 yıl izmirde universite ogrencisiydim 1 yildir istanbulda ogrenciyimcok iyi ogrencilik yaparim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraaa evet, o da eski minici simdi ise efsane bir Evo'su varcok iyi cocuktur
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son düzenleyen shemsy; 11-04-15, 10:27.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBOTO Atasehir'de satis destek devam, alt basliklara bakacak olursak Bayi pazarlama ve iletisim sorumlusu, butik satis danismani,depocu, hali kilim paspas kenarlarina overlok cekilir a.ș.
hehehehe
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Beyaz eşya,halı,mobilya,züccaciye,evtekstili(Bosch,Sieme ns,Profilo,Vestel,Saray Halı,Karaca Home) üzerine aile şirketimiz var.Kısacası esnafız diyelim.
Bir yorum yaz:
-
benimde Antalya'da Orman ürünleri üzerine şirketimiz var. Aslen meslek Ziraat mühendisliği ama yapmıyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı EREN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi, bizim bir part cargo işimiz olsa oolmaz mı yani
Bir yorum yaz:
-
herkese selamlar eskişehir devlet hastanesinde çalısıyorum...eskişehirde yaşıyorum
Bir yorum yaz:
-
Abant izzet baysal universitesi, doga bilimleri fakultesinde arastirma gorevlisi olarak calisiyorum. Uzerinde calistigim konu; molekuler biyoloji ve genetik.
Bir yorum yaz:
-
Kendim universitede pilot egitiminde okuyorum 2. Sinifim , ailem tekstil ve gida sektorunde sirketimiz mevcut elimizden geldigince yardimci olmaya calisirim
Bir yorum yaz:
-
Ithalat Uzmanlığı yapıyorum. Son 5 yıldır çalıştığım Kimyasal Hammadde Sektöründen de emekli olmayı düşünüyorum
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: