Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
alçı dekorasyon (baba meslegi) kücükten 1 sene öncesine kadar calıştım ve 2 hafta sonra 1 sene olacak manisa t tipi kapalı cezaevinde sivil memurum
-
Bir inşaat şirketinin Satın alma ve lojistik müdürüyüm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben de bir öğrenciyim ancak babam hukuk bürosu sahibi avukat ve müteahhit. Onun cebinden yiyince reklamını yapayım dedim
Bir yorum yaz:
-
Ben ithalat bölümündeyim.Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİthalat ihracat nerelere calisiyorsunuz ?
Pamuk, iplik, kimyevi, boya ve yedek parça ithal ediyoruz.
Üretilen denim ise bütün dünyaya ihrac oluyor.
Düşük kaliteli markalar hariç, aklınıza hangi marka geliyor ise hepsi bizim kumaşımızı kullanıyor.
Bir yorum yaz:
-
İthalat ihracat nerelere calisiyorsunuz ?Aslı ERK_RS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKayseri ve Bahrainde fabrikaları bulunan, denim kumaşı üreten bir firmada (istanbul merkezde) satınalma uzmanı olarak çalışıyorum.
Bir yorum yaz:
-
Kayseri ve Bahrainde fabrikaları bulunan, denim kumaşı üreten bir firmada (istanbul merkezde) satınalma uzmanı olarak çalışıyorum.
Bir yorum yaz:
-
o halde özür dileyerek kusura bakmayın diyorumAslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriyide meslek tanıtınız denilmiş bende oraya şuanda ki yaptığımız işi tanıtmışım . yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Bir yorum yaz:
-
Yazınızı düzeltmek zorunda kaldık ilk önce firma ismi ve ne yazik ki yasal olmayan bir ürünün reklamını yapmaktaydınız firma ismi olmadan mesleğinizi tabi ki yazabilirsinizAslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriyide meslek tanıtınız denilmiş bende oraya şuanda ki yaptığımız işi tanıtmışım . yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Bir yorum yaz:
-
iyide meslek tanıtınız denilmiş bende oraya şuanda ki yaptığımız işi tanıtmışım . yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum açıkcası.Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar Elektorik sigara için kimya mühendisi olan kardeşimle beraber likit üretmekteyiz.
Bir yorum yaz:
-
Bu Bölümü Sadece Kendinizi Tanıtım Amaçlı Kullanınız. Firma Reklamı Yapmanız Uygun Değildir.Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar Elektorik sigara için kimya mühendisi olan kardeşimle beraber likit üretmekteyiz.
Teşekkür ederiz
Bir yorum yaz:
-
merhabalar Elektorik sigara için kimya mühendisi olan kardeşimle beraber likit üretmekteyiz.
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar ben de. Adana da muzik ögretmeniyim. Ayrıca cesitli organizasyonlarda, otel restoranlarında pop&jazz muzik icra ediyorum.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar ben yurtdışından ithal kıyafetler getırıyorum ve getırılen kıyafetlerı tv programlarına sanatcılara özel davetler ve düğünlere v.s. verıyorum. iş yerım bakırköyde
Bir yorum yaz:
-
www.erben.com.tr
-www.konyalisaat.com.tr
grup şirketinde Ankara Bölge Yöneticisiyim . Ofis Çankaya cinnah cad.
beklerim :-)
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: