Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
alçı dekorasyon (baba meslegi) kücükten 1 sene öncesine kadar calıştım ve 2 hafta sonra 1 sene olacak manisa t tipi kapalı cezaevinde sivil memurum
-
Bir inşaat şirketinin Satın alma ve lojistik müdürüyüm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben de bir öğrenciyim ancak babam hukuk bürosu sahibi avukat ve müteahhit. Onun cebinden yiyince reklamını yapayım dedim
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİthalat ihracat nerelere calisiyorsunuz ?
Pamuk, iplik, kimyevi, boya ve yedek parça ithal ediyoruz.
Üretilen denim ise bütün dünyaya ihrac oluyor.
Düşük kaliteli markalar hariç, aklınıza hangi marka geliyor ise hepsi bizim kumaşımızı kullanıyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ERK_RS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKayseri ve Bahrainde fabrikaları bulunan, denim kumaşı üreten bir firmada (istanbul merkezde) satınalma uzmanı olarak çalışıyorum.
Bir yorum yaz:
-
Kayseri ve Bahrainde fabrikaları bulunan, denim kumaşı üreten bir firmada (istanbul merkezde) satınalma uzmanı olarak çalışıyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriyide meslek tanıtınız denilmiş bende oraya şuanda ki yaptığımız işi tanıtmışım . yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Bir yorum yaz:
-
Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriyide meslek tanıtınız denilmiş bende oraya şuanda ki yaptığımız işi tanıtmışım . yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Bir yorum yaz:
-
Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar Elektorik sigara için kimya mühendisi olan kardeşimle beraber likit üretmekteyiz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar Elektorik sigara için kimya mühendisi olan kardeşimle beraber likit üretmekteyiz.
Teşekkür ederiz
Bir yorum yaz:
-
merhabalar Elektorik sigara için kimya mühendisi olan kardeşimle beraber likit üretmekteyiz.
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar ben de. Adana da muzik ögretmeniyim. Ayrıca cesitli organizasyonlarda, otel restoranlarında pop&jazz muzik icra ediyorum.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar ben yurtdışından ithal kıyafetler getırıyorum ve getırılen kıyafetlerı tv programlarına sanatcılara özel davetler ve düğünlere v.s. verıyorum. iş yerım bakırköyde
Bir yorum yaz:
-
www.erben.com.tr
-www.konyalisaat.com.tr
grup şirketinde Ankara Bölge Yöneticisiyim . Ofis Çankaya cinnah cad.
beklerim :-)
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: