Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Üyelerimizin meslekleri.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• huz0
    yanıtladı
    alçı dekorasyon (baba meslegi) kücükten 1 sene öncesine kadar calıştım ve 2 hafta sonra 1 sene olacak manisa t tipi kapalı cezaevinde sivil memurum

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Bir inşaat şirketinin Satın alma ve lojistik müdürüyüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• ersin_fj190
    yanıtladı
    Kayseri' de müzik aletleri dükkanım var.

Bir yorum yaz:

• Pav-Man
    yanıtladı
    Ben de bir öğrenciyim ancak babam hukuk bürosu sahibi avukat ve müteahhit. Onun cebinden yiyince reklamını yapayım dedim

Bir yorum yaz:

• ERK_RS
    yanıtladı
    Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İthalat ihracat nerelere calisiyorsunuz ?
    Ben ithalat bölümündeyim.
    Pamuk, iplik, kimyevi, boya ve yedek parça ithal ediyoruz.

Üretilen denim ise bütün dünyaya ihrac oluyor.
    Düşük kaliteli markalar hariç, aklınıza hangi marka geliyor ise hepsi bizim kumaşımızı kullanıyor.

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Aslı ERK_RS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kayseri ve Bahrainde fabrikaları bulunan, denim kumaşı üreten bir firmada (istanbul merkezde) satınalma uzmanı olarak çalışıyorum.
    İthalat ihracat nerelere calisiyorsunuz ?

Bir yorum yaz:

• ERK_RS
    yanıtladı
    Kayseri ve Bahrainde fabrikaları bulunan, denim kumaşı üreten bir firmada (istanbul merkezde) satınalma uzmanı olarak çalışıyorum.

Bir yorum yaz:

• fearuq
    yanıtladı
    Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    iyide meslek tanıtınız denilmiş bende oraya şuanda ki yaptığımız işi tanıtmışım . yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
    o halde özür dileyerek kusura bakmayın diyorum

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    iyide meslek tanıtınız denilmiş bende oraya şuanda ki yaptığımız işi tanıtmışım . yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
    Yazınızı düzeltmek zorunda kaldık ilk önce firma ismi ve ne yazik ki yasal olmayan bir ürünün reklamını yapmaktaydınız firma ismi olmadan mesleğinizi tabi ki yazabilirsiniz

Bir yorum yaz:

• fearuq
    yanıtladı
    merhabalar Elektorik sigara için kimya mühendisi olan kardeşimle beraber likit üretmekteyiz.

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    merhabalar Elektorik sigara için kimya mühendisi olan kardeşimle beraber likit üretmekteyiz.
    Bu Bölümü Sadece Kendinizi Tanıtım Amaçlı Kullanınız. Firma Reklamı Yapmanız Uygun Değildir.

Teşekkür ederiz

Bir yorum yaz:

• fearuq
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• megundogdu.meg
    yanıtladı
    Arkadaşlar ben de. Adana da muzik ögretmeniyim. Ayrıca cesitli organizasyonlarda, otel restoranlarında pop&jazz muzik icra ediyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Sertac
    yanıtladı
    arkadaşlar ben yurtdışından ithal kıyafetler getırıyorum ve getırılen kıyafetlerı tv programlarına sanatcılara özel davetler ve düğünlere v.s. verıyorum. iş yerım bakırköyde

Bir yorum yaz:

• ahmettez76
    yanıtladı
    www.erben.com.tr
    -www.konyalisaat.com.tr
    grup şirketinde Ankara Bölge Yöneticisiyim . Ofis Çankaya cinnah cad.
    beklerim :-)

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X