Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kendi otomotiv şirketimiz var.Ford,Suzuki,Renault ve Dacia yetkili servisiyiz.Karışık 2.el ve hasar bölümümüz var.Deniz motoru ve motorsiklet satışı yapmaktayız.
Axa,güneş ve ergo acentelikleriyle sigorta departmanından sorumluyum.Aynı zamanda Beykent Ünv İşletme son sınıf öğrencisi ve asistanlık yapıyorum.15 yıldır dansçıyım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
25 yıldan fazla global reklam ajanslarında kreatif direktör olarak çalıştım. Arada bir kaç resim sergisi açtım, İstanbul Bienaline katıldım. Geçen sene ilk romanım basıldı; "Muhtelif Lüks Bisküit". Şimdi de dışarıdan serbest çalışıyorum, danışmanlık ve tasarım yapıyorum. İkinci roman üzerinde çalışıyorum...
25 yıldan fazla global reklam ajanslarında kreatif direktör olarak çalıştım. Arada bir kaç resim sergisi açtım, İstanbul Bienaline katıldım. Geçen sene ilk romanım basıldı; "Muhtelif Lüks Bisküit". Şimdi de dışarıdan serbest çalışıyorum, danışmanlık ve tasarım yapıyorum. İkinci roman üzerinde çalışıyorum...
Yorum Yap