Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Merhaba kendim IT (bilgi işlem ) sistem network uzmanıyım moster notebook ta teknik servis sorumlusuyum pc ve notebook kralacak şifre aklınıza ne gelirse bilişim ile ilgili serverlar Hp,cisco, serverlar hakkında da yardımcı olmaya çalışırım teşekkürler şimdiden
- 34 KS 13092014 cooper S - 34 TM 80312006 GP - 34 BKS 902009 JCW- (DEV20) Project 400+ - 34 NOS 332003 Cooper S
arkadaşlar ben yurtdışından ithal kıyafetler getırıyorum ve getırılen kıyafetlerı tv programlarına sanatcılara özel davetler ve düğünlere v.s. verıyorum. iş yerım bakırköyde
[FONT=Arial Black]34 EJ 8133
2006 MINI R53 S[/FON]
iyide meslek tanıtınız denilmiş bende oraya şuanda ki yaptığımız işi tanıtmışım . yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Yazınızı düzeltmek zorunda kaldık ilk önce firma ismi ve ne yazik ki yasal olmayan bir ürünün reklamını yapmaktaydınız firma ismi olmadan mesleğinizi tabi ki yazabilirsiniz
Yorum Yap