seramik ve vitrifiye üretimi yapan bir şirkette yöneticiyim. (Reklam olmasın diye marka yazmıyorum ) Her türlü ihtiyaçlarınız için yardımcı olunur..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
aslında 2 tane uni mezunuyum 2 yıllık ege unıvesıtesı 4 yıllıkta acık ogretım ama ızmır cankayada kredı kartı taksıtlendırme yada kredı kartından para verme ısı yapıyprum eskı ısımle tefecılık ama kesınlıkle para verme ısıne gırmıyorum ornek vermek gerekırse genellıkle galerıcıler ve buyuk ısletme sahıplerıyle calısıyrm ornegın kartında 10 000 tl lımıt oln arkadas gelıyr kartını cekıyr bankaya 9 taksıtte oduyor bendende parasını nakıt olarak alıyr yad 10 000 borcunu ben oduyrm borcunu taksıtlendırıyrz mesel bugun arkadasm geldı 7000 aldı 106 gtı turbolucakmıs taksıtle ızmır ıcı yada ızmır dısı olsun her turlu sorunda yardımcı olurum35 AJ 0050 R56 S
34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
35 ALM 13 R53 COOPER S
Yorum Yap
-
Aslı erenhicusenmez tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMetro Cash&Carry'de satış müdürü olarak çalışmaktayım.
Yorum Yap
-
Demircioğlu Group satış departmanı, ağır vasıta otobüs tır gibi araçların süspansiyon sistemlerinde bulunan metallerinin üretimini ve satışını yapıyorum. Şuanlık aynı sistemden minimda de mevcut küçük araçlar içinde uyarlana bilir metallerde mevcut, fakat her ne kadar güzel dursada küçük taşıtlarda fabrika çıkışı olmadığı sürece sağlıklı olmuyor.
Yorum Yap
-
Aslı Berkaslav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDemircioğlu Group satış departmanı, ağır vasıta otobüs tır gibi araçların süspansiyon sistemlerinde bulunan metallerinin üretimini ve satışını yapıyorum. Şuanlık aynı sistemden minimda de mevcut küçük araçlar içinde uyarlana bilir metallerde mevcut, fakat her ne kadar güzel dursada küçük taşıtlarda fabrika çıkışı olmadığı sürece sağlıklı olmuyor.doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı erenhicusenmez tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMetro Cash&Carry'de satış müdürü olarak çalışmaktayım.
Yorum Yap
-
Selamlar ;
Mimarım. (Genel soru İç Mimar'mı Dış Mimar'mı )
Proje-Konsept-İnşaat (kaba ve ince işler) Danışmanlığı ve Kurumsal mağazaların mobilya, konsept gelişimindeki şartnamelerinin kontrollerini hazırlıyor bununla beraber gerekli imalat kontrollerini yapıyoruz.
Yakın zamanda 4.750 m2 kapalı alanda tabela, totem, dijital baskı, (Dijital baskı; cam, mdflam, bez, duvar kağıdı, bakır saç, alüminyum levha... vb.) Pleksi üretimi, Atm Kabinleri , Grafik Tasarım vs. gibi ürünlerin imal edildiği ve tasarlandığı bir firma ile partner olarak iş ortaklığı yapmaya başlayacağız.
Şimdilik böyle
Mini GünlerEn son düzenleyen Güvenç; 31-12-14, 10:27.sigpic
R60 Countryman D / 34 BF 9050
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
Yorum Yap