Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Angels Aktivitesi Dusuncesi
Çöküş
X
-
Goruyosunuz di mi Angel'S'lari (Gun's'nRoses gibi yaziliyo su Angel'S'lar, iki kere 'ler-lar' yazmis gibi oluyor ama o sondaki S cogul eki degil)
Cooperscem Angel'S'lari ve Genc Kan Admin'imi yemekle kandirdigin icin seni kiniyorum. Hatta kisim kisim kiskaniyorum.
Wish5mesajhakkinidoldurdubileman
Yorum Yap
-
BuBu
Yorum Yap
-
Oldu cnm dükkan a değil sanayiye sokmam ben öle şeyi sen gel başım gözüm üstüne ama o olmaz
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abi ya
Cemom ben enginar cicegi isttiyorum keci peynirli yoksa gelmem hahahahaha.
Yorum Yap
-
BuBu
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOldu cnm dükkan a değil sanayiye sokmam ben öle şeyi sen gel başım gözüm üstüne ama o olmaz
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOldu cnm dükkan a değil sanayiye sokmam ben öle şeyi sen gel başım gözüm üstüne ama o olmaz
Yorum Yap
-
BuBu
Aslı mve tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahaha koptum bubu cemonun o sirada sana bakislari gozumun onune geldi su an
yaaaa cildiricam resim yuklicem yine yapamiyorum, neyse belki daha iyi oldu yuklememek =) bi photoshop calishmasi yapmishtimda cemom icin =)
Cemo ac kolarini geliyoruuum.
=)
Yorum Yap
-
BuBu
-
Sen istanbul a gel de buluruz çorbacı o kolay
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDurupduru bir anda canim 'soguk tatli kabak corbasi' istedi. Nerden bileyim, bende Cooperscem'e yazayim dedim!!!
P.S: Bubu, gel sanayiye lokanta acalim. Bide bakarsin tutar, Istinye Park'tan bile ogle yemegine gelirler?
Wishman
Yorum Yap
-
BuBu
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDurupduru bir anda canim 'soguk tatli kabak corbasi' istedi. Nerden bileyim, bende Cooperscem'e yazayim dedim!!!
P.S: Bubu, gel sanayiye lokanta acalim. Bide bakarsin tutar, Istinye Park'tan bile ogle yemegine gelirler?
Wishman
Yorum Yap
-
Evlerden ırak olsun
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmm Murat abi kesin acalim =) hahaha. Cemoyada ozel enginarlar yaparim =)
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvlerden ırak olsun
Wishman
Yorum Yap
-
Mangal candır canandır
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz Mangal'a donuyoruz di mi Cooperscem?
Wishman
Yorum Yap
Yorum Yap