Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
EVO-X 34 HKA 86,,,MİNİ DEĞİL AMA OLSUN SONUÇTA ESKİ MİNİCİYİZ BEA =o)
Çöküş
X
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah cok ozel bir arac almisin miniden de insani biyle kupon bi araba vazgecirebilir...benim de zaman zaman impreza sti sedan dusunmuyor degilim cocuklardan oturu
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler açıklamalar için.2012 sonu veya 2013 başı gibi araba değiştirmeyi planlıyorum.Aslında miniden çok memnunum hala doyamıyorum sanırım doyamayacağımda ama çocuk olduğu için 4 kapılı bişeyler bakıyorum artık.Ya daha güvenli olması için jip alıcam ya da yine dayanamayıp evo veya golf r gibi bişey alıcam.Eğer bişey düşerse bilgim olsun gelip ilgilenirim.
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende sti ile evo arasında çok gidip geliyordum ama sanırım her anlamda evo daha iyi,,, ben aldım diye söylemiyorumMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBirini birinden ayiramam ikiside cok ozel araclar 2sinede sahip olmak isterim daha once subaru kullandigim ivin simdilik tercihim subaru...
Yorum Yap
-
Burak
Cm nin bagaji buyuk olsa dizel guzel olabilirdi bende bututmeyi dusunuyorum arabayi gozuk passat cc de
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla bizim de bi komşunun sti yüklü subarusu vardı.bi gün bi kullandırdı herşey o gün başladı ztn O günden beri bi gün mutlaka sti alıcam diyordum fakat şimdi biliyorumki evolar daha iyi yükleniyor o yüzden ben evodan yanayım
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayirli olsun. Methanol 'u ecufast cozer, mutlaka ugra
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa Evodan sonra MINI d alır mı adamsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap