Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
EVO-X 34 HKA 86,,,MİNİ DEĞİL AMA OLSUN SONUÇTA ESKİ MİNİCİYİZ BEA =o)
Masallah cok ozel bir arac almisin miniden de insani biyle kupon bi araba vazgecirebilir...benim de zaman zaman impreza sti sedan dusunmuyor degilim cocuklardan oturu
bende sti ile evo arasında çok gidip geliyordum ama sanırım her anlamda evo daha iyi,,, ben aldım diye söylemiyorum
Teşekkürler açıklamalar için.2012 sonu veya 2013 başı gibi araba değiştirmeyi planlıyorum.Aslında miniden çok memnunum hala doyamıyorum sanırım doyamayacağımda ama çocuk olduğu için 4 kapılı bişeyler bakıyorum artık.Ya daha güvenli olması için jip alıcam ya da yine dayanamayıp evo veya golf r gibi bişey alıcam.Eğer bişey düşerse bilgim olsun gelip ilgilenirim.
4 kapı diyorsan dizel countryman hem çocuklar rahat hem siz,,, ama gazlamak için ikinci arac evo olsun =O) eğer temiz bir araç kulağıma gelirse bilgilendiririm buradan
valla bizim de bi komşunun sti yüklü subarusu vardı.bi gün bi kullandırdı herşey o gün başladı ztn O günden beri bi gün mutlaka sti alıcam diyordum fakat şimdi biliyorumki evolar daha iyi yükleniyor o yüzden ben evodan yanayım
valla bizim de bi komşunun sti yüklü subarusu vardı.bi gün bi kullandırdı herşey o gün başladı ztn O günden beri bi gün mutlaka sti alıcam diyordum fakat şimdi biliyorumki evolar daha iyi yükleniyor o yüzden ben evodan yanayım
Yorum Yap