Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

EVO-X 34 HKA 86,,,MİNİ DEĞİL AMA OLSUN SONUÇTA ESKİ MİNİCİYİZ BEA =o)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

EVO-X 34 HKA 86,,,MİNİ DEĞİL AMA OLSUN SONUÇTA ESKİ MİNİCİYİZ BEA =o)

Evet minisini satan kaptan Evo X alırmış diyorum =O) bana cooper S mi sattıran, ilk göz ağrım ile aramı acan işte bu araba arkadaşlar =O)

• Orijinal MR Ön Konsolu
    • Rocford Fosgate Müzik-DVD-TV Sistemi
    • Forced Performance FP Black Turbo
    • AMS Intercooler
    • Cosworth Kollar
    • Cosworth Egzantrik
    • Cosworth Yay Şapka Takımı
    • Gp Piston & Subaplar
    • Deatchworks 850cc Enjektor
    • NGK Racing Buji
    • Injen Racing RS Section Intake Kit
    • HKS Yağ ve Radyator Kapagı
    • Greddy Ti-C Komple Eksoz 80mm
    • AMF Upper Intercooler Pipe
    • Samco Silikon Hortum Setleri
    • Eibach Pro-Kit Yaylar
    • Works Emotion Jantlar
    • Nuteki Bijon Takımı
    • HKS Blow-Off Kit
    • HKS Evc 6
    • HKS Turbo Timer
    • Aem Whiteband
    • JDM MR Stop Takımı
    • Seibon Carbon Arkan Spoiler Komple
    • Seibon Carbon Arka Tampon Difizorü
    • Bumper Cover Carbon
    • Seibon Ralliart Style Carbon Ön Lip
    • Carbon Piilar Trim
    • Carbon Ayna Kepleri

Araba ilk hazırlandığında dyno 500 hp verdiği söyleniyor daha sonraki ayarlarında ise 540hp olduğu tahmin ediliyor. Ayarları ecufast te yapılmış. Ben henüz gitmedim ama bir ara uğrayıp bir kaç bilgi alacağım. Şu anlık methanol kiti çalışmıyor onu yazmadım AEM in methanol kiti varmış üzerinde ama motoru çıkarmışlar bozulduğu için ve bir şekilde kayıp. Kısacası ileriki zamanlar da bir AEM methanol motoruna ihtiyacım olacak yada yeni bir methanol setine

Guzel secim

Benimde hep dusundugum arac

Kazasiz belasiz bol yanlayarak kullanma dilegi ile

Yorum Yap

Ciddi cihaz hayirli olsun.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yorum Yap

maşallah çok doğru bir tercih olmuş.Benimde hep aklımda vardı böyle bi araba.

Bunun otomatiği hakkında ne düşünürsün?Onlarda manuel gibi gidiyomu? Şöyle tanıdık bildik kişilerin ellerinden yüklü bi evo x için(otomatik vites) yaklaşık ne gibi bi rakamı gözden çıkarmak lazım?
        sigpic

Yorum Yap

Gule gule kullan. Ozenerek yapilmisa benziyor..

Talha otomatik'leri kalkis haric manuellerinden daha iyi hizlanma degerlerine sahip. Tabi el freni cekip U doneceksen ciddi bir vakit kaybi olmuyor degil (Tiff Needle'in Subaru ile karsilastirmasinda gormustuk bunu).
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hayırlı olsun gerçekten güzel bir alet. Benim değil fakat babamın istediği araçlar arasında

Yorum Yap

hepinize teşekkürler arkadaşlar,,,, allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah,,, eksik olmayın =O)

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                maşallah çok doğru bir tercih olmuş.Benimde hep aklımda vardı böyle bi araba.

Bunun otomatiği hakkında ne düşünürsün?Onlarda manuel gibi gidiyomu? Şöyle tanıdık bildik kişilerin ellerinden yüklü bi evo x için(otomatik vites) yaklaşık ne gibi bi rakamı gözden çıkarmak lazım?
                valla ilk izlenim olarak trafiği hiç seven bir araç değil. sanırım üzerinde büyük turbo uygulamasından kaynaklanıyor,, motor bloğu hararet yapmasada trafikte intercooler havayı soğutamadığı için emme manifoldu yanıyor resmen,, egzantrik uygulamsından dolayı alt devirleri 650 d/d cıvarında bu da motora arabayı rolanti kaldıracak tork üretirmiyor,, gaza minicik dokunsan 2500-3000 d/d,, dolasıyla ister istemez trafikte veya yokuşta ara sokakta kalkarken bir şekilde debriyaj yakıyorsun. konuya dönücek olursak sanırım eğer şehir içinde de kullanırım diyorsan sanırım otomatik vites daha uygun gibi geliyor. Ama yok ben gazlıcam sadece caddede veya otobanda kullanırım diyorsan çok zevkli,,, Araba bulma konusunda ise benimde tamamen tesadüf eseri karşıma çıktı araba ama tabi eski rallici tanıdığım abilere söyleyebilirim. sen ciddi ciddi düşünürsen onların çevresinde temiz düşen olursa bi şekilde haberdar ederim seni,,, ama kesinlikle gaz pedalında ivmelenmenin nedemek olduğunu hissetiriyor adam,,, Tek sorun gaza bastığında benzin göstergesine bakmayacaksın =O)

Yorum Yap

Bir mini değil... köpek balığı resmen
                  [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

hayirli olsun kazasiz belasiz
                    sigpic

Yorum Yap

Hayirli olsuun ilk sahibi miniciydi diye biliyorum ki sanki bu aracci kosiflerde gormustum hayirli olsun .
                      sigpic

Yorum Yap

Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Hayirli olsuun ilk sahibi miniciydi diye biliyorum ki sanki bu aracci kosiflerde gormustum hayirli olsun .
                        kosiflerde görmüş olmanız normal ilk sahibi orada çalışıyor halen daha ama benim tanışıklığım yok kendisi ile ben menderes abiden aldım arabayı. Menderes abi ile hakan beyin tanışıklığı varmış, ama tek kelime ile ellerine sağlık süper bir araba hazırlamışlar =O)

Yorum Yap

Hayırlı olsun kardeşim...
                          sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            valla ilk izlenim olarak trafiği hiç seven bir araç değil. sanırım üzerinde büyük turbo uygulamasından kaynaklanıyor,, motor bloğu hararet yapmasada trafikte intercooler havayı soğutamadığı için emme manifoldu yanıyor resmen,, egzantrik uygulamsından dolayı alt devirleri 650 d/d cıvarında bu da motora arabayı rolanti kaldıracak tork üretirmiyor,, gaza minicik dokunsan 2500-3000 d/d,, dolasıyla ister istemez trafikte veya yokuşta ara sokakta kalkarken bir şekilde debriyaj yakıyorsun. konuya dönücek olursak sanırım eğer şehir içinde de kullanırım diyorsan sanırım otomatik vites daha uygun gibi geliyor. Ama yok ben gazlıcam sadece caddede veya otobanda kullanırım diyorsan çok zevkli,,, Araba bulma konusunda ise benimde tamamen tesadüf eseri karşıma çıktı araba ama tabi eski rallici tanıdığım abilere söyleyebilirim. sen ciddi ciddi düşünürsen onların çevresinde temiz düşen olursa bi şekilde haberdar ederim seni,,, ama kesinlikle gaz pedalında ivmelenmenin nedemek olduğunu hissetiriyor adam,,, Tek sorun gaza bastığında benzin göstergesine bakmayacaksın =O)
                            Teşekkürler açıklamalar için.2012 sonu veya 2013 başı gibi araba değiştirmeyi planlıyorum.Aslında miniden çok memnunum hala doyamıyorum sanırım doyamayacağımda ama çocuk olduğu için 4 kapılı bişeyler bakıyorum artık.Ya daha güvenli olması için jip alıcam ya da yine dayanamayıp evo veya golf r gibi bişey alıcam.Eğer bişey düşerse bilgim olsun gelip ilgilenirim.
                            sigpic

Yorum Yap

Masallah cok ozel bir arac almisin miniden de insani biyle kupon bi araba vazgecirebilir...benim de zaman zaman impreza sti sedan dusunmuyor degilim cocuklardan oturu
                              Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X