Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

EVO-X 34 HKA 86,,,MİNİ DEĞİL AMA OLSUN SONUÇTA ESKİ MİNİCİYİZ BEA =o)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim...
    eywallah ali abim eksik olma kıydık miniye kendimi affedemiyorum, ancak evoya bakınca tesseli oluyorum =O)

Yorum Yap

Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Masallah cok ozel bir arac almisin miniden de insani biyle kupon bi araba vazgecirebilir...benim de zaman zaman impreza sti sedan dusunmuyor degilim cocuklardan oturu
      bende sti ile evo arasında çok gidip geliyordum ama sanırım her anlamda evo daha iyi,,, ben aldım diye söylemiyorum

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Teşekkürler açıklamalar için.2012 sonu veya 2013 başı gibi araba değiştirmeyi planlıyorum.Aslında miniden çok memnunum hala doyamıyorum sanırım doyamayacağımda ama çocuk olduğu için 4 kapılı bişeyler bakıyorum artık.Ya daha güvenli olması için jip alıcam ya da yine dayanamayıp evo veya golf r gibi bişey alıcam.Eğer bişey düşerse bilgim olsun gelip ilgilenirim.
        4 kapı diyorsan dizel countryman hem çocuklar rahat hem siz,,, ama gazlamak için ikinci arac evo olsun =O) eğer temiz bir araç kulağıma gelirse bilgilendiririm buradan

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          bende sti ile evo arasında çok gidip geliyordum ama sanırım her anlamda evo daha iyi,,, ben aldım diye söylemiyorum
          Birini birinden ayiramam ikiside cok ozel araclar 2sinede sahip olmak isterim daha once subaru kullandigim ivin simdilik tercihim subaru...
          Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Birini birinden ayiramam ikiside cok ozel araclar 2sinede sahip olmak isterim daha once subaru kullandigim ivin simdilik tercihim subaru...
            hobaaa,, baltayı taşa vurduk galiba ,,, subarucuyu evocu yapmaya çalışıyomuşuz da haberimiz yok =O)

Yorum Yap

Cm nin bagaji buyuk olsa dizel guzel olabilirdi bende bututmeyi dusunuyorum arabayi gozuk passat cc de

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

valla bizim de bi komşunun sti yüklü subarusu vardı.bi gün bi kullandırdı herşey o gün başladı ztn O günden beri bi gün mutlaka sti alıcam diyordum fakat şimdi biliyorumki evolar daha iyi yükleniyor o yüzden ben evodan yanayım
                sigpic

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  valla bizim de bi komşunun sti yüklü subarusu vardı.bi gün bi kullandırdı herşey o gün başladı ztn O günden beri bi gün mutlaka sti alıcam diyordum fakat şimdi biliyorumki evolar daha iyi yükleniyor o yüzden ben evodan yanayım
                  Evo'ya +1 geldi yok mu artıran =O)

Yorum Yap

hayırlı ugurlu olsun , kazasız belasız inşallah.

Yorum Yap

en sevdiğim araclardan biri. kazasız belasız kullanın çok güzel

Yorum Yap

hayirli olsun. Methanol 'u ecufast cozer, mutlaka ugra

Yorum Yap

Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          hayirli olsun. Methanol 'u ecufast cozer, mutlaka ugra
                          tşkr ederim saolsın biliyorum zaten orada halledicez ama önce methanol ile fikrimin netleştirmeye çalışıyorum =O)

Yorum Yap

shemsy hadi sat artik sunu yahu bu konuyu da kitleyelim yeni MINI D'ye yer acalim
                            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Ya Evodan sonra MINI d alır mı adam
                              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Ya Evodan sonra MINI d alır mı adam
                                bana kalirsa gp almasi lazım ama kendi dedii d alcam diee
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X