Masallah Can gule gule kullan
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 DC 6375 // Black S
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdvanlar orjinal mi Can?
Bir yorum yaz:
-
Bunlarda benden olsun
uploadfromtaptalk1367764774724.jpg
uploadfromtaptalk1367764822989.jpg
uploadfromtaptalk1367764882824.jpg
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Masallah kazasiz belasiz maltepe sahil meguiars sanirim yikama yeri
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSiyah cooper candir
Bir yorum yaz:
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterChris selam,
Orta susturucuyu ben geri taktırdım
Söktükten sonra arabayı soğuk halde yeni çalıştırdığın zaman inanılmaz titreme yapıyordu, uzun süre kullandığım için bu sinirimi çok bozuyordu
Sese gelirsek, aşırı artış yok sadece orta iptalinde fakat stock bir araç ile yanyana gelince fark biraz hissediliyor. Genelde yüksek devirlerde ses farkını duyabilirsin. Tercih senin ama bence ilerisini düşünüyorsan yaptırma derim. Direk kaliteli bir son susturucu vb. daha iyi olur
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildibunu bildiim iyi oldu o zmn bu susturucu ve downpipe islerini biraz ertelicem cnku smdilik goruntu olarak kafamda biseler var onlari yapmak istiyorum yavas yavas
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeritleri daha kalin olsa daha vahsilersirmis arac diye dusundum.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEn son düzenleyen c.A.n; 13-11-12, 16:58.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdihahahahah The Original kızım sen ne anlarsın :P sen sağ koltugu olduguna dua et
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMagandasin sen bebegim aynan bile yokehueheueheheheueheu dilimden kurtulamassin!
Bir yorum yaz:
-
Magandasin sen bebegim aynan bile yokehueheueheheheueheu dilimden kurtulamassin!
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSeritleri daha kalin olsa daha vahsilersirmis arac diye dusundum.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCan ev adresini verbizimki bugun arabayi aldi moturundan filtreyi calicaz hahahaha
kerem getirelim ona yurt dışından fiyat farkını görmüş oluruz
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba bisey sormak istiodum bnde bgnlerde "orta susturucu iptali" dusunuorum seste bir fark oldu mu memnun musun ?
Orta susturucuyu ben geri taktırdım
Söktükten sonra arabayı soğuk halde yeni çalıştırdığın zaman inanılmaz titreme yapıyordu, uzun süre kullandığım için bu sinirimi çok bozuyordu
Sese gelirsek, aşırı artış yok sadece orta iptalinde fakat stock bir araç ile yanyana gelince fark biraz hissediliyor. Genelde yüksek devirlerde ses farkını duyabilirsin. Tercih senin ama bence ilerisini düşünüyorsan yaptırma derim. Direk kaliteli bir son susturucu vb. daha iyi olur
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiorta susturucuyla ses falan alamassın kardeşim downpipe yaparsan belli bi seviyede alırsın ama her türlü egzos yapman gerekiyo bizim arabalar sırf ortayı sökmeyle ses almıyo.
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba bisey sormak istiodum bnde bgnlerde "orta susturucu iptali" dusunuorum seste bir fark oldu mu memnun musun ?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: