Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 DC 6375 // Black S
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCan masallah kazasiz belasiz olsun bu minigin yasli babasi size mi ait?Fotografda denk mi geldi?
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterberaber bi iskendere uğrama zamanımız gelmişkazasız belasız kullan dostum. şeritlerde çok yakışmış.
aynen birlikte iskender eksiğimiz var en kısa zamanda çözelim
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkazsız belasız cezasız ıyı gunlerde kullan kardeşim sana önerim ıskenderde bı dp yaptır hem gazlayınca tok bır ses,hemde aracın ıçın sağlıklı olur.bır de ucufast yazılım senın işini çözer...
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Bir yorum yaz:
-
kazsız belasız cezasız ıyı gunlerde kullan kardeşim sana önerim ıskenderde bı dp yaptır hem gazlayınca tok bır ses,hemde aracın ıçın sağlıklı olur.bır de ucufast yazılım senın işini çözer...
Bir yorum yaz:
-
beraber bi iskendere uğrama zamanımız gelmişkazasız belasız kullan dostum. şeritlerde çok yakışmış.
Bir yorum yaz:
-
Can masallah kazasiz belasiz olsun bu minigin yasli babasi size mi ait?Fotografda denk mi geldi?
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersuppeeeer!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterguzel alet, bir daha ki gorusmemizde bir tur istiyorum
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstergozlerim yasardi Can)
kazasiz belasiz.. seritleriyle bi ayri guzel
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiguzel alet, bir daha ki gorusmemizde bir tur istiyorum
Bir yorum yaz:
-
34 DC 6375 // Black S
En güncel hali sayfa 6
MCS LCI 2011 Ocak doğumlu;
İlk halleri;
Babası ile birlikte
İlk değişim zamanı...
Gelelim neler olup bittiğine;
H&R 3 CM Yay
AEM CAI
Advan Racing rg2 17" Jant
Milltek Downpipe
Forge Dump Valve & Blow-Off
JCW Buji
Powershop yazılım
DLS müzik tesisatı
Chrome Line alanlar mat siyah, ayna kapakları ve fren soğutmalar kırmızı kaplama, kaliperler ise kırmızı boyama.
En son düzenleyen c.A.n; 30-05-13, 13:30.Etiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: