Maşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Black XXX
Çöküş
X
-
tşk siyah düşünmüştüm orayı ama çok boğulur diye vazgeçtim kırmızı da çok cart durur.Orayı kırmızı yaparsam kapı kolları sinyal ışıgı bunlarıda siyah yapmam gerekicek krom çıta altı onları tamamlıyor çünkü.Yine bogulacak araç.Bence en "son" bu belki jant rengini gun metale çevirmeyi düşünüyorum.
Bir yorum yaz:
-
Maşallah, her detayı başarılı yalnız bi an krom cam çıtalarıda sanki kırmızı mı olmalı dedim
Bir yorum yaz:
-
-
Bi cilayla böyle olması [emoji15]
Bir yorum yaz:
-
yok hayır fotoğraflarda öyle çıkmışAslı Dilek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraçta seramik var dimi ?
hatta baya matlaştı 10 aydır falan hiç cila yapılmadı nisan gibi komple kuaföre girecek.
Bir yorum yaz:
-
Araçta seramik var dimi ?
Bir yorum yaz:
-
Evet ya bende gerçekten onsuz gün geçiremiyorum napıcaz böyle [emoji51][emoji51]Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göstereyw teşekkürler araçlarımız çok güzel mşlh insan binmeye kıyamıyor boncuk gibi
O kadar boncuk gibi o kadar merak ediyorum aklım kalıyor ki rahatsız olmaya başladım satıcam yakında 
Bir yorum yaz:
-
eyw teşekkürler araçlarımız çok güzel mşlh insan binmeye kıyamıyor boncuk gibiAslı ilker tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah gerçekten süper gözüküyo çok beyendim detaylar detaylar
)
O kadar boncuk gibi o kadar merak ediyorum aklım kalıyor ki rahatsız olmaya başladım satıcam yakında
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: