jant fena gozukmuyor, uzerine takili halini bekliyoruz
"lan ben arabamı seviyorum neden satayım ki" diye gaza gelip,OZ Jant almam ile birlikte, Jcw Bodykit siparişi de verdim
Aklımda bazı fikirler var onlarıda size danışmak isterim, Mesela; 
araba simsiyah oldu bari arkadan kırmızı kırımızı parlasın diyorum,siz ne dersiniz?
ebc disk balata guzel oluyor stg2ye de yetecegini dusunuyorum. gosterge konusunda fikrim multi gostergeleri tercih etmemek yonunde. hic verimli calisanini gormedim. bi afr bi boost gostergesi almaniz yeterli. altanin podlariyla gosterge yanina koyabilirsiniz. (afr tercihen dashte goz onunde olmali bence gerci) kapi kolu depo kapagi en basit folyo veya plastidiple siyaha kaplanabilir. stopta bence siyaha donmeyin, blackline stop ile biraz karanlik biraz kirmizi bir goruntu elde edersiniz
ebc disk balata guzel oluyor stg2ye de yetecegini dusunuyorum. gosterge konusunda fikrim multi gostergeleri tercih etmemek yonunde. hic verimli calisanini gormedim. bi afr bi boost gostergesi almaniz yeterli. altanin podlariyla gosterge yanina koyabilirsiniz. (afr tercihen dashte goz onunde olmali bence gerci) kapi kolu depo kapagi en basit folyo veya plastidiple siyaha kaplanabilir. stopta bence siyaha donmeyin, blackline stop ile biraz karanlik biraz kirmizi bir goruntu elde edersiniz 
Bodykit çok maliyetli, öyle bir hareketle hiç etmeyi düşünmüyorum 

ama ledli de bulamadım, var mı şuraya bak diyeceğiniz bir yer?
bu setupa boost ve afr disinda bir saat gerekmiyor aslinda. aracta hararet gostergesi olmadigi icin belki bir de hararet gostergesi alabilirsin (water temp) yag basinci ve yag sicakligi gostergeleri dev'de kullanmistik ama o cok degisik bir projeydi tabi

Bu arada aracın 70 bin bakımını da yapıp bütün perf. parçalarını söküp orjinale döndük. Güzellikler ortaya çıkmaya başladı 

bu seslere de ilerleyen zamanda kulak vereceğim, Şimdilik biraz böyle binelim.
Jantlar da güzel tercih olmuş takıldıktan sonraki halini de mutlaka bekliyoruz. Önceliği blackline stoplara vermenizi öneririm araç siyah olduğu için bodykitten sonra difüzörden ziyade stop istemiş bence
ikinci el bulunmuyor hiç
Jantlar ve bodykit kaskoya işlenene kadar arabayı dışarı çıkartmak istemiyorum aslında.

kasko için faturaları verdim. Salı günü kaskom bitiyormuş zaten. yeni dönemde jantlar ve bodykit işlenmiş olacak. daylight alsam mı ne dersin?
kasko için faturaları verdim. Salı günü kaskom bitiyormuş zaten. yeni dönemde jantlar ve bodykit işlenmiş olacak. daylight alsam mı ne dersin?

Yorum Yap