Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 vs R53 Mini :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ben de begendim bu jantlar daha iyi olmus

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maşallah adaş muhteşem olmuş, tekrar güle güle kullan. Jantlar da çok yakışmış. Siyah-siyah mini gördükçe ben de kaşınıyorum
    teşekkürler, siyah-siyah iyidir,sende doğru yolu bulacaksın

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Çok güzel olmuş valla ben de çok beğendim, güzel günlerde kullanın. All black Mini harika oluyor

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    Maşallah adaş muhteşem olmuş, tekrar güle güle kullan. Jantlar da çok yakışmış. Siyah-siyah mini gördükçe ben de kaşınıyorum

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Bodykit bence olması gereken ilk parça zaten Jantlarda çok iyi olmuş nazar değmesin maşallah

Bir yorum yaz:

• muratisik
    yanıtladı
    Gerçekten çok güzel durmuş jantlar... Maşallah Üzerinde yazı olmayan gun metal rengi olsa tam hayalimdeki jant aslında benimki için de...

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Çok çok güzel maşallah,jantlar efsane duruyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    Fırından yeni çıktı

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Kaan ateş [emoji91] ediyor araç sanki başka bir araç gelmiş yerine kazasız belasız inş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    harika olmus, gercekten her minide bu bodykitten olmasi gerekiyor!

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Maaşallahı eksik etmeyelim

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    Ben de daylight konusunda gidip geliyorum. Yurtdışında IjdmJoy diye bir markanın sürekli halka şeklinde olan drl'sini buldum. Onu deneyebiliriz aslında. Buarada blackline stop takında lci stoplarım boşa çıktı, dilersen ödünç verebilirim, yeterki ledli birşeyler alma
    hahaha ya ben aslında bu stopları da seviyorum, zaten şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum. Önceliğim gp difüzör. Daylight için ben biraz sağı solu araştırayım, uygun fiyat bulabilir miyim bakalım

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sağolasın Kağan kasko için faturaları verdim. Salı günü kaskom bitiyormuş zaten. yeni dönemde jantlar ve bodykit işlenmiş olacak. daylight alsam mı ne dersin?
    Ben de daylight konusunda gidip geliyorum. Yurtdışında IjdmJoy diye bir markanın sürekli halka şeklinde olan drl'sini buldum. Onu deneyebiliriz aslında. Buarada blackline stop takında lci stoplarım boşa çıktı, dilersen ödünç verebilirim, yeterki ledli birşeyler alma

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    Harika olmuş, beklenen hareket! Kaskoya işletmeyi aman unutma
    sağolasın Kağan kasko için faturaları verdim. Salı günü kaskom bitiyormuş zaten. yeni dönemde jantlar ve bodykit işlenmiş olacak. daylight alsam mı ne dersin?

Bir yorum yaz:

• Lucky Jackal
    yanıtladı
    Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maşallah kaderi değişmiş adeta aracın Jantlar da güzel tercih olmuş takıldıktan sonraki halini de mutlaka bekliyoruz. Önceliği blackline stoplara vermenizi öneririm araç siyah olduğu için bodykitten sonra difüzörden ziyade stop istemiş bence
    Teşekkürler, Blackline değilde Led düşünüyorum. Astro black değişik bir renk ışık görünce laciverte kaçıyor, gölgede siyah oluyor. O yüzden Daha karar veremedim ona.

Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Süper değişim olmuş,güle güle kullan.Jantlarda çok iyi.Bencede blackline stop öncelik ve sonra dif.☺

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    valla piyasada gp2 dif. sıkıntısı var ya ikinci el bulunmuyor hiç

Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kaancım maşallah, enfes olmuş....en güzel günlerde bin kardeşim, kazasız belasız...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Abi eyvallah sağolasın, resimleri çok prof. çekemedim. Aslında jantlar takılınca daha profesyonel çekimler yaptırmayı düşünüyorum. belki hep beraber bir şeyler ayarlarız Jantlar ve bodykit kaskoya işlenene kadar arabayı dışarı çıkartmak istemiyorum aslında.

Şöyle bir Seri hazırladım

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X