Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 vs R53 Mini :)
Çöküş
X
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah çok güzel olmuş,camlarıda simsiyah yaparsan çok daha güzel durabilir bence.
Aşağıdaki makineye bayılıyorum ben,simsiyah.
Nokia 3310 ile Gönderildi
resimi yeni gördüm, süs pedleri bende de siyah şu anda, kapı kolları ve depo krom kaldı. o konuda da kararsızım, fikirlere açığım. çok mu karanlık olur diye düşünüyorum bazen
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterön cam hariç en açık renk film var zaten, dediğin gibi havalar ısınınca söktürüp en zindanından yaptırıcam
resimi yeni gördüm, süs pedleri bende de siyah şu anda, kapı kolları ve depo krom kaldı. o konuda da kararsızım, fikirlere açığım. çok mu karanlık olur diye düşünüyorum bazensigpic
Yorum Yap
-
ben kapi kollarini ve depo kapagini krom birakmaktan yanayim, ama tercih meselesi tabidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan maşallah, canlısı ayrı güzel...
Kesene bereket
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEywallah abi saolasın, Blackline stopları ve jcw egzosu satarsan haberim olsun Bu arada senin arabada bir yazılım istiyor haberin olsun
Satarsam ilk adres sensin..
Yazılım evet iyi olabilir ama ben çok yanaşmıyorum...
Stock spec daha iyi sanki
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster))
Satarsam ilk adres sensin..
Yazılım evet iyi olabilir ama ben çok yanaşmıyorum...
Stock spec daha iyi sanki
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe satıyorsunuz Musa bey, anlayamadım Part out yapmak var mı Eksiksiz isterim arabamı
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Summer is coming....
Bir aksilik olmazsa, yarın son pazarlığını yapıp siparişi geçiyorum Max 1 ayda elimize geçecek sanırım.
https://www.tirerack.com/wheels/Whee...=Black+Painted
SPARCO_ASSETTO-GARA_46.jpg
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskisi de yeniside gayet güzeller . Sipariş geçeceğin jantlardan çok keyif alacağını ve aracına çok yakışacağına eminim
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel jant. Ama oz daha güzel güzel olur
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyw Saol, pazarlığı henüz bitmedi jantın Distirbütörün elinde olmaması, yurtdışından özel siparişle gelecek olması falan bir sürü ayrıntı var. Bu arada aklımdaydın arayamadım kusura bakma
Yorum Yap
Yorum Yap