Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Maşallah çok güzel olmuş,camlarıda simsiyah yaparsan çok daha güzel durabilir bence.
Aşağıdaki makineye bayılıyorum ben,simsiyah.
Nokia 3310 ile Gönderildi
ön cam hariç en açık renk film var zaten, dediğin gibi havalar ısınınca söktürüp en zindanından yaptırıcam
resimi yeni gördüm, süs pedleri bende de siyah şu anda, kapı kolları ve depo krom kaldı. o konuda da kararsızım, fikirlere açığım. çok mu karanlık olur diye düşünüyorum bazen
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
ön cam hariç en açık renk film var zaten, dediğin gibi havalar ısınınca söktürüp en zindanından yaptırıcam
resimi yeni gördüm, süs pedleri bende de siyah şu anda, kapı kolları ve depo krom kaldı. o konuda da kararsızım, fikirlere açığım. çok mu karanlık olur diye düşünüyorum bazen
Far kötü durmuş sadece. Kapı kolu ve depo kapağı siyah güzel olur. Bu kombine bende hastayım ya simsiyah.
ben kapi kollarini ve depo kapagini krom birakmaktan yanayim, ama tercih meselesi tabi
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Eskisi de yeniside gayet güzeller . Sipariş geçeceğin jantlardan çok keyif alacağını ve aracına çok yakışacağına eminim
Eyw Saol, pazarlığı henüz bitmedi jantın Distirbütörün elinde olmaması, yurtdışından özel siparişle gelecek olması falan bir sürü ayrıntı var. Bu arada aklımdaydın arayamadım kusura bakma
Hem değişiklik olsun dedim,hemde duygusal. Tr'ye girişte, ultralagerra veya allegrita ile arasında 350 euro fark var hayırlısı olsun bakalm,yarın son pürüzleri konuşacağız.
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Eyw Saol, pazarlığı henüz bitmedi jantın Distirbütörün elinde olmaması, yurtdışından özel siparişle gelecek olması falan bir sürü ayrıntı var. Bu arada aklımdaydın arayamadım kusura bakma
Sıkıntı yok konusuruz aslında yakın bi buluşmada konusmak daha faydalı olur
Yorum Yap