Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 / Absolute Black / 34 PG 1336
Çöküş
X
-
Hahahaha teşekkür ederim, bugün 2 çizgi düştüAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun Ömür güle güle kullan yakıt artıcaktır bu aralar [emoji1]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun Ömür güle güle kullan yakıt artıcaktır bu aralar [emoji1]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim, cumartesi günü fırsat bulursam action cam'le bir kaç tane çekeceğimAslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok iyi olmuş Ömür , hayırlı olsun bir ses videosu da iyi gider şimdi [emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Çok iyi olmuş Ömür , hayırlı olsun bir ses videosu da iyi gider şimdi [emoji2]
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim, ufacık uçlardan sonra güzel oldu gerçektenAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİste beklediğim fotoğraf
Çok güzel olmuş valla Ömür,Güle Güle patırdat 
Bir yorum yaz:
-
İste beklediğim fotoğraf
Çok güzel olmuş valla Ömür,Güle Güle patırdat
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkürler abi, sanayiden sonra yol nasıl bitti anlamadım bile [emoji23]Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok iyi olmuş kardeşim,çatlata patlata kullan.[emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Çok iyi olmuş kardeşim,çatlata patlata kullan.[emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederimAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah olmuş olmuş [emoji1]
Bir yorum yaz:
-
Aynen böyle olduAslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEn sonunda cumartesi coil'leri ayarlatmaya gidiyorum diye çıkıp komple egzozla uçları takarak dönücem bu gidişle

Uçları taktırdım + komple jcw egzoz takıldı, ses ve özellikle pop & burble tam istediğim gibi oldu
Bir yorum yaz:
-
En sonunda cumartesi coil'leri ayarlatmaya gidiyorum diye çıkıp komple egzozla uçları takarak dönücem bu gidişleAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAkrapovic'leri takınca ayrı bi hava katacağı kesin. [emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkür ederim, dışında yapmam gereken 2 şey kaldı onları da yapınca daha güzel olur umarımAslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOmur gercekten cok guzel oldu gittikce daha da guzel oluyor. Cok begeniyorum bu MINI'yi
Bir yorum yaz:
-
Akrapovic'leri takınca ayrı bi hava katacağı kesin. [emoji5]
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: