Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
'04 R53 Cooper S / Gray
Çöküş
X
-
Evet gerçektenPikniklerde falan frisby gibi karşılıklı fırlatılabilir kıvamda
R81 jantlar yabancı forumlarda da bu özelliğiyle çok meşhur aslında. Draglarda roll'larda baştacı. Nimet diyor adamlar
Bir yorum yaz:
-
Gercekten 5.4 kilo mu jantin tanesi? Inanilmaz bi rakam cunku oyleyse
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
@tutku ben beğeniyorum ya bu jantları gerçekten. + inanılmaz hafifler.
Bu jantların tanesi 5.4 kg. S Spoke'ların tanesi ise 11.2 kg
İlk izlenim olarak bu jantlara geçince direksiyon ciddi oranda rahatladı ve (4x11.2=44.8) - (4x5.4=21.6) = 23.2 kg hesabına göre yarıyarıya bir fark oluşturdu.. Rahatladı gerçekten minik..
Karda R53 ayrı bir keyifli aslında. Sırf geceleri karda biraz oynamak için bu şekilde jant-lastik kombinasyonu yaptım diyebilirim
Bir yorum yaz:
-
Maşallah kazasız belasız çok güzel araç 😊 keşke hiç kış gelmese o jantları takmasan 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
@Murat balata tozu vs konusunda haklisin. Bende bilg muhendisiyim sormak istedigin birsey olursa yardimci olabilirim
.
Bir yorum yaz:
-
@Kfadam jantlari beyaza boyatma isini bircok kisi soyledi ancak benim pek hoşuma gitmiyordu acikcasi. (Balata tozu, kir gosterme vs) ben de 2 hafta once orijinal rengine tekrar boyattım gerçekten cok farketti ve beyaz tavsiyesinde bulunan arkadaşlar da hak verdi bana
Bir yorum yaz:
-
Masallah cok temiz. Bende de ayni renk r53 var janlari kesinlikle beyaza boya.
Bir yorum yaz:
-
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim begenmenize sevindim. Hepimiz kazasiz belasiz cezasiz binelim insallah
@Kekuti GP her zaman belli ediyo kendini tabi.. #inceden :P
Bir yorum yaz:
-
Güle güle kullanın çok güzel maşallah
Arkada da "şeytan ayrıntıda gizli" item i varGP
Bir yorum yaz:
-
Masallahi var gercekten, kazasız belasız.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: