Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Teşekkürler arkadaşlar, aynen Orhan'ın dediği gibi mercekli xenon almıştım aslında, bir ara acaba satsam mı mryyi diye düşünmüştüm o sıralarda Ahmet GP'yi toparlamaya başlayınca xenon aradığını söyleyince ona satmıştım. Sonrasında kıyamadm arabayı satmaktan vazgeçtim mercekli farları da satmış bulundum kaldık böyle Ardından aracı tamamiyle stock hale getirip amcadan R53 modunda binmeye karar verdim Şu an üzerinde aftermarket olarak sadece alta intercooler ve K&N CAI kaldı, onu da yaza doğru değiştiririm diye düşünüyorum. Mercekli farlar zamanından tek bi fotosu var başka çekmemiştim onda da efekti biraz fazla kaçırmışım
Daha evvel geçtiğim zamanıda var, şahidim az
Yavaş olunca viteste kaçıyor, moralde bozuluyor malesef uhashusauhas neyse arkadaşımızın konusunda konuşmayalım, ben hesabını sorucam o DOAyen'e
hahahaha 500 beygir yap, yine methanolsuz yakalarim seni
Daha evvel geçtiğim zamanıda var, şahidim az
Yavaş olunca viteste kaçıyor, moralde bozuluyor malesef uhashusauhas neyse arkadaşımızın konusunda konuşmayalım, ben hesabını sorucam o DOAyen'e
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim begenmenize sevindim. Hepimiz kazasiz belasiz cezasiz binelim insallah
@Kekuti GP her zaman belli ediyo kendini tabi.. #inceden :P
Benim gözüm hala kayıyor, malum imzamda belli ediyor
Hayırlısı, seneye süprizle karşınızda olacağım İnşallah
Bir yorum yaz: