Aslı Chris tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 chr 03 // r56 s'2012
Çöküş
X
-
-
Uzun ugraslar sonucunda dun radyo ekranimi degistirdiler fakat arabami daha alamadan aradilar "yazilim atarken beyinde bi hata verdi su an klimayi, camlari ve merkezi kiliti kontrol eden kisimda hata cikti ve kendini kilitledi garanti kapsaminda o parcalarida istedik 10-15 gune gelecek o gune kdr arabayi kullanabilmeniz icin burdaki agir hasarli bi aracin parcasini taktik smdilik" dediler yazilm atarken bole bi hata vermesi normal mi ???
Siz farketmemissinz fakat bi sorun varmis o da degisecek dediler bunun normal olup olmadigini daha once baskasinn basina gelip gelmediini merak ediyorum danismak istedim..
Yorum Yap
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzun ugraslar sonucunda dun radyo ekranimi degistirdiler fakat arabami daha alamadan aradilar "yazilim atarken beyinde bi hata verdi su an klimayi, camlari ve merkezi kiliti kontrol eden kisimda hata cikti ve kendini kilitledi garanti kapsaminda o parcalarida istedik 10-15 gune gelecek o gune kdr arabayi kullanabilmeniz icin burdaki agir hasarli bi aracin parcasini taktik smdilik" dediler yazilm atarken bole bi hata vermesi normal mi ???
Siz farketmemissinz fakat bi sorun varmis o da degisecek dediler bunun normal olup olmadigini daha once baskasinn basina gelip gelmediini merak ediyorum danismak istedim..geçmiş olsun Chris..
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzun ugraslar sonucunda dun radyo ekranimi degistirdiler fakat arabami daha alamadan aradilar "yazilim atarken beyinde bi hata verdi su an klimayi, camlari ve merkezi kiliti kontrol eden kisimda hata cikti ve kendini kilitledi garanti kapsaminda o parcalarida istedik 10-15 gune gelecek o gune kdr arabayi kullanabilmeniz icin burdaki agir hasarli bi aracin parcasini taktik smdilik" dediler yazilm atarken bole bi hata vermesi normal mi ???
Siz farketmemissinz fakat bi sorun varmis o da degisecek dediler bunun normal olup olmadigini daha once baskasinn basina gelip gelmediini merak ediyorum danismak istedim..
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterneler olmuş yaw ?geçmiş olsun Chris..
Yorum Yap
Yorum Yap