Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Uzun ugraslar sonucunda dun radyo ekranimi degistirdiler fakat arabami daha alamadan aradilar "yazilim atarken beyinde bi hata verdi su an klimayi, camlari ve merkezi kiliti kontrol eden kisimda hata cikti ve kendini kilitledi garanti kapsaminda o parcalarida istedik 10-15 gune gelecek o gune kdr arabayi kullanabilmeniz icin burdaki agir hasarli bi aracin parcasini taktik smdilik" dediler yazilm atarken bole bi hata vermesi normal mi ???
Siz farketmemissinz fakat bi sorun varmis o da degisecek dediler bunun normal olup olmadigini daha once baskasinn basina gelip gelmediini merak ediyorum danismak istedim..
Evet ne yazık ki benim arabaya da yazılım atarken ekranım hata vermisti yeni versyon ekran ısmarlamıslardı oluyor boyle seyler sonucu iyi olsunda.
Uzun ugraslar sonucunda dun radyo ekranimi degistirdiler fakat arabami daha alamadan aradilar "yazilim atarken beyinde bi hata verdi su an klimayi, camlari ve merkezi kiliti kontrol eden kisimda hata cikti ve kendini kilitledi garanti kapsaminda o parcalarida istedik 10-15 gune gelecek o gune kdr arabayi kullanabilmeniz icin burdaki agir hasarli bi aracin parcasini taktik smdilik" dediler yazilm atarken bole bi hata vermesi normal mi ???
Siz farketmemissinz fakat bi sorun varmis o da degisecek dediler bunun normal olup olmadigini daha once baskasinn basina gelip gelmediini merak ediyorum danismak istedim..
Alen Abi cts kosiflere cagirdilar beni ekranin siparisini verdilr bi ay icinde degisecek tekrardan cok cok tesekkurler
Bu arada gittiimde soylediler belli bi sasi numarasindaki arabalarin su sogutma borusundaki bir sensorun degismesi gerekiyormus onunda siparisini verdiler parcayi tam dogru hatirlayamamis olabilirim ama nolur nolmaz bnce herkes bi sordursun degismesi gerekenler degistirsin )
Chriscim hayirli olsun MINI marka mudurumuz aradi buyuk ihtimal cunku seninkindahil ayni hafta icerisinde Kosiflerden iki sikayet geldi bana boylece ikiside halledilmis oldu. Kosifler cok eski bir servistir sahibi de tanidiktir boyle sikayetlerin gelmesi sasirtmisti beni ama duzeltmelerine sevindim.
Chriscim ekranın degisecek merak etme ben gerekli mercilere sikayetini bildirdim.
Alen Abi cts kosiflere cagirdilar beni ekranin siparisini verdilr bi ay icinde degisecek tekrardan cok cok tesekkurler
Bu arada gittiimde soylediler belli bi sasi numarasindaki arabalarin su sogutma borusundaki bir sensorun degismesi gerekiyormus onunda siparisini verdiler parcayi tam dogru hatirlayamamis olabilirim ama nolur nolmaz bnce herkes bi sordursun degismesi gerekenler degistirsin )
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Bende jcw yapmak istiyorumama evli olunca her seye nir and abutce ayiramiyorum
Sent from my iPad using Tapatalk HD
art cara abimin arabasını deri kapltmıştık çok iyi ustalar hatta bizim jcw kırmızı firilli koltukları bire bire 1500 e yapıyorlar alcantra içinde yusua sorim güzel olmuş. teşekkür ederim bu arada
Rica ederim Burak, bende bi ara ugricam benim koltuklar yari deri yari kumas daha dogrusu %10 deri %90 kumas niye o kadar az parca koyuolar anlamiorm kafaliklari deri kaplatmak istiorm hos olabilir diye dusundum
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
art cara abimin arabasını deri kapltmıştık çok iyi ustalar hatta bizim jcw kırmızı firilli koltukları bire bire 1500 e yapıyorlar alcantra içinde yusua sorim güzel olmuş. teşekkür ederim bu arada
Chris ekran sorunu ile ilgili Borusan İstinye Yeşim Hanımla görüştün mü?
Alen Abi demin aradigimda Yesim Hnm yerinde yoktu not biraktim, smdi bana geri donus yaptilar fakat Barış Bey diye biri aradi konuyu anlattim, arakadaslara yonlendirdim randevu gunu ve saati icin sizi aricaklar dedi, smdiden tesekkurler Alen Abi, detaylari paylasirim artik, umarim degistirirlerde kurtulurum bnde su ekrandan
Bir yorum yaz: