Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
oguz guzel harekerler bunlar diff allahin emri sart ama bir de fark yaratmali.. mesela ne zaman utu masasi takiyoruz?
dusunursen haber ver bana mutlaka
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi herkese tek tek tesekkur ederim.Roadsterlar ilk ciktiginda kimse begenmiyodu pek 😄 Jcw yapinca gercekten bu kadar degisecegini sanmazdim.Jcw fren sistemi alinca kirmizi bi dokunus olacak boyatmayi pek dusunmuyorum 😄 Belki ilerde kirmizi serit ayna yapabilirim.Tamponlari kasko islettim Kerem abi daha ilk is onu yaptim hatta 26 tl ekstra tuttu 😄 Blackline arka stop alinca kromlari halledecegim.İnsallah zamanla dahada guzel olacak yavas yavas gidiyoruz 😄
Cok guzel olmus gercekten gec oldu ama tam oldu krom yerleri kesinlikle siyah yap siyah beyaz efsane durur allah kaza bela vermesin karbon direksiyon konusunda minicooper aksesuar onur abiyle iletisime gec hem uygun hem kaliteli hem de guvenilir insanlara calisiyor
Roadster ilk ciktiginda Viyana'da gorup cok begenmistim...hep cok begendigim farkli bir arac oldu...sizinkini bayadir takip ediyorum. Canli goremedik henuz ama supper yakisikli olmus....gule gule kazasiz belasiz nazarsiz tekmesiz kullanin insallah...sanki bryerlerine hafif bir kirmizi dokunus ister gibi duruyor bence kaliperler ?
Herkese selam konuyu güncelliyelim,Arabayi alirken bekle bekle bir hal olmuştum tampondada öyle oldu ama sonunda jcw body kit i takabildik😄 Ayrıca Jcw r112 jant aldım Doa abi ve Aren abi sağolsun teşekkürlü borç bilirim yardımcı oldular ekstra Karbon scoop, Karbon bagaj çıtası ve gp2 yan sinyal seti taktım. Jcw kiti Sponsorumuz Ayn auto Ahmet ve Yusuf usta çok güzel bir işçilikle montajını halletti.Onlarada burdan tekrar ellerine sağlık diyorum ve resimler 😄 Yeni araç almış gibi oldum 😄 En zor parça aradan çıktı, Bundan sonra zamamla Jcw fren sistemi ,Blackline arka stop, Gp2 difüzör seneye yaza doğruda ufak tefek motor ve iç kısımla oynarım özellikle karbon direksiyonlarda çok gözüm var 😂
Bir yorum yaz: