Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Yeni aracim minii roadster s 2013

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    oguz guzel harekerler bunlar diff allahin emri sart ama bir de fark yaratmali.. mesela ne zaman utu masasi takiyoruz?
    dusunursen haber ver bana mutlaka

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• mitoti*
    yanıtladı
    Masallah super olmus. Kazasiz belasiz kullanman dilegiyle. Dif almak sart bu arada o isi de aradan cikart derim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• YEKEN
    yanıtladı
    Masallah cok guzel olmus, kazasiz belasiz binin insallah

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Bol bol konuştuk yapım aşamasında buradan da yazayim cok guzel oldu simdi daha da zevk alacaksın yeni araba almış hissi verecek maasallah

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Mukemmel! Cok cok guzel olmus ellerine saglik

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Body kiti ne kadara aldın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Abi herkese tek tek tesekkur ederim.Roadsterlar ilk ciktiginda kimse begenmiyodu pek 😄 Jcw yapinca gercekten bu kadar degisecegini sanmazdim.Jcw fren sistemi alinca kirmizi bi dokunus olacak boyatmayi pek dusunmuyorum 😄 Belki ilerde kirmizi serit ayna yapabilirim.Tamponlari kasko islettim Kerem abi daha ilk is onu yaptim hatta 26 tl ekstra tuttu 😄 Blackline arka stop alinca kromlari halledecegim.İnsallah zamanla dahada guzel olacak yavas yavas gidiyoruz 😄

Bir yorum yaz:

• ORHAN
    yanıtladı
    Cok guzel olmus gercekten gec oldu ama tam oldu krom yerleri kesinlikle siyah yap siyah beyaz efsane durur allah kaza bela vermesin karbon direksiyon konusunda minicooper aksesuar onur abiyle iletisime gec hem uygun hem kaliteli hem de guvenilir insanlara calisiyor

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    cok guzel masallah kazasız belasız

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Araba adama benzemis

Sonunda aldin kardesim, kazasiz belasiz gule oynaya bin.. Ne olur ne olmaz kaskoya islettir Bodykiti

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Mükemmel olmuş kazasız belasız. Bence kromları karart tente de siyah cok guzel olur. Sanırım yakın zamanda ben de bir r59 alacağım 😀

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Maşallah çok güzel olmuş,çok beğendim. Musa abiye katılıyorum,bi kırmızı dokunuş lazım.

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Roadster ilk ciktiginda Viyana'da gorup cok begenmistim...hep cok begendigim farkli bir arac oldu...sizinkini bayadir takip ediyorum. Canli goremedik henuz ama supper yakisikli olmus....gule gule kazasiz belasiz nazarsiz tekmesiz kullanin insallah...sanki bryerlerine hafif bir kirmizi dokunus ister gibi duruyor bence kaliperler ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Yeni aracim minii roadster s 2013

Herkese selam konuyu güncelliyelim,Arabayi alirken bekle bekle bir hal olmuştum tampondada öyle oldu ama sonunda jcw body kit i takabildik😄 Ayrıca Jcw r112 jant aldım Doa abi ve Aren abi sağolsun teşekkürlü borç bilirim yardımcı oldular ekstra Karbon scoop, Karbon bagaj çıtası ve gp2 yan sinyal seti taktım. Jcw kiti Sponsorumuz Ayn auto Ahmet ve Yusuf usta çok güzel bir işçilikle montajını halletti.Onlarada burdan tekrar ellerine sağlık diyorum ve resimler 😄 Yeni araç almış gibi oldum 😄 En zor parça aradan çıktı, Bundan sonra zamamla Jcw fren sistemi ,Blackline arka stop, Gp2 difüzör seneye yaza doğruda ufak tefek motor ve iç kısımla oynarım özellikle karbon direksiyonlarda çok gözüm var 😂

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X