Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 Y 7475 --- Mini Cooper S LCI

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    Eski dodikleri Gokhan Admin'im icin saklanmasini oneriyorum. Durmadan kaybediyor plastik aksamdan birseyler. 200.000 km de hepsini celik konstruksiyon ile degistirilmesini de oneriyom. Tank gibin olur, MAVIS MAVIS...

Wishgunehizlibasladiman

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Super olmus ben de CM için istiyorum

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Intercooler'ımızı aldık

AEM Filtre için gün sayıyoruz. IC ile Filtre beraber takılacak..

Dodiklerime kavuştum ancak bağlantı kablolarında ufak bir yanlışlık olduğu için şuan için yanmıyorlar

dana detected bu arabaya sanırım en yakışmayan 2 kişi Yekta ile benim ahahahha

Bu akşam soğugunda buluşmaya dodiklerimi yetiştiren Hurmak ve montajda yardımcı olan Yusuf ve Ahmet abime (AYN) teşekkür ederim..
    Güncellemelerimiz ve adam gibi ütüyle çekilmemiş güzel fotolarımda olacak inşallah

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gule gule kullan Kekuti..
    Neden on diskler degisirken arkalari alip da degistirmedin? Anlamadim? Bir nedeni mi oluyor?

Wishman
    Sağol abim. Bir nedeni yok, tamamen duygusal Aldım ayrıca ama takma fırsatımız olmadı, AYN'de duruyor.

İlk ön değiştim, şimdi arka balata ve diskide aldım. Ancak en enteresanı arka diskler frenleme açısından az önemli diye düşünürdüm ancak arka diskler daha pahalı çıktı önlerden

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Gule gule kullan Kekuti..
    Neden on diskler degisirken arkalari alip da degistirmedin? Anlamadim? Bir nedeni mi oluyor?

Wishman

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    çok bi fiyat farkı yok kanka ondan dedim bende ama güzel olmuştur hortumlarla tepki baya değişmiştir.. tamam conem senin işin görülsünde sıkıntı yok güle güle kullan
    kanka balata değiştirmeye gittim kit aldım bi anda gelişti herşey, ama green 220TL ile Yellow 330 TL civarındaydı diye hatırlıyorum.. Sırf önler için

Bir yorum yaz:

• Yekta
    yanıtladı
    çok bi fiyat farkı yok kanka ondan dedim bende ama güzel olmuştur hortumlarla tepki baya değişmiştir.. tamam conem senin işin görülsünde sıkıntı yok güle güle kullan

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maşallah kukutim güle güle kullan
    ah bide otomatik olmayaydı şu araba tam süper olurdu da..
    balata niye yellow almadın bu arada?
    kanka fren hortumları diskten daha pahalıydı, bide Sarı bir kac arabada kullanılıyor mevcutta.. Performans daha iyi dediler ama fazla toz oldugunu soyluyorlar.. pek anlamıyorum frenlerden bende balatayı uyguna alalım diskleri ve hortumlara parayı yatırırım dedim

aks sorunu çözüldü bu arada, bu demir kollarının işe yaradığını söylüyor Hunter.. Yamukluğu gidermiş dedi Tuncay abi, o yuzden senle baktıgımız aparatı askıya aldım.

Bir yorum yaz:

• Yekta
    yanıtladı
    maşallah kukutim güle güle kullan
    ah bide otomatik olmayaydı şu araba tam süper olurdu da..
    balata niye yellow almadın bu arada?

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    jecewe direksionda al baree
    o resimdeki, tahta direksiyon mu

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    jecewe direksionda al baree

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Güle güle kullan.Kısa zaman içinde sanayide görüşücez gibime geliyo.Orda ben detaylı incelerim
    yeni sürprizlermi var kardesim Sağolasın

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Güle güle kullan.Kısa zaman içinde sanayide görüşücez gibime geliyo.Orda ben detaylı incelerim

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    iyi para harcamışsın utu,allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsn
    Amin abi, cümlemize.. Telefonda sıkıntı yok değilmi bak helal et hakkını hahaha

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kekosum cok guzel olmus yanlız ön parklardan utanma paylas gitsin :P
    abi alışma evrem var sanırım, bide şimdi önde plaka falan var ısınamadım hala

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Kekosum cok guzel olmus yanlız ön parklardan utanma paylas gitsin :P

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X