Eski dodikleri Gokhan Admin'im icin saklanmasini oneriyorum. Durmadan kaybediyor plastik aksamdan birseyler. 200.000 km de hepsini celik konstruksiyon ile degistirilmesini de oneriyom. Tank gibin olur, MAVIS MAVIS...
Wishgunehizlibasladiman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 Y 7475 --- Mini Cooper S LCI
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Intercooler'ımızı aldık
AEM Filtre için gün sayıyoruz. IC ile Filtre beraber takılacak..
Dodiklerime kavuştumancak bağlantı kablolarında ufak bir yanlışlık olduğu için şuan için yanmıyorlar
dana detectedbu arabaya sanırım en yakışmayan 2 kişi Yekta ile benim
ahahahha
Bu akşam soğugunda buluşmaya dodiklerimi yetiştiren Hurmak ve montajda yardımcı olan Yusuf ve Ahmet abime (AYN) teşekkür ederim..
Güncellemelerimiz ve adam gibi ütüyle çekilmemiş güzel fotolarımda olacak inşallah
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGule gule kullan Kekuti..
Neden on diskler degisirken arkalari alip da degistirmedin? Anlamadim? Bir nedeni mi oluyor?
WishmanAldım ayrıca ama takma fırsatımız olmadı, AYN'de duruyor.
İlk ön değiştim, şimdi arka balata ve diskide aldım. Ancak en enteresanı arka diskler frenleme açısından az önemli diye düşünürdüm ancak arka diskler daha pahalı çıktı önlerden
Bir yorum yaz:
-
Gule gule kullan Kekuti..
Neden on diskler degisirken arkalari alip da degistirmedin? Anlamadim? Bir nedeni mi oluyor?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok bi fiyat farkı yok kanka ondan dedim bendeama güzel olmuştur hortumlarla tepki baya değişmiştir.. tamam conem senin işin görülsünde sıkıntı yok güle güle kullan
bi anda gelişti herşey, ama green 220TL ile Yellow 330 TL civarındaydı diye hatırlıyorum.. Sırf önler için
Bir yorum yaz:
-
çok bi fiyat farkı yok kanka ondan dedim bendeama güzel olmuştur hortumlarla tepki baya değişmiştir.. tamam conem senin işin görülsünde sıkıntı yok güle güle kullan
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah kukutim güle güle kullan
ah bide otomatik olmayaydı şu araba tam süper olurdu da..
balata niye yellow almadın bu arada?
aks sorunu çözüldü bu arada, bu demir kollarının işe yaradığını söylüyor Hunter.. Yamukluğu gidermiş dedi Tuncay abi, o yuzden senle baktıgımız aparatı askıya aldım.
Bir yorum yaz:
-
maşallah kukutim güle güle kullan
ah bide otomatik olmayaydı şu araba tam süper olurdu da..
balata niye yellow almadın bu arada?
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterjecewe direksionda al baree
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüle güle kullan.Kısa zaman içinde sanayide görüşücez gibime geliyo.Orda ben detaylı incelerimSağolasın
Bir yorum yaz:
-
Güle güle kullan.Kısa zaman içinde sanayide görüşücez gibime geliyo.Orda ben detaylı incelerim
Bir yorum yaz:
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriyi para harcamışsın utu,allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsnhelal et hakkını hahaha
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKekosum cok guzel olmusyanlız ön parklardan utanma
paylas gitsin :P
ısınamadım hala
Bir yorum yaz:
-
Kekosum cok guzel olmusyanlız ön parklardan utanma
paylas gitsin :P
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: