Hayirli olsun.ic ne aldin?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 Y 7475 --- Mini Cooper S LCI
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi super olmus.azcik yavasla yanliz sonra nasi yetiscez sana?
bu arada senin dodikleri almistim dimi abi ben k.bkma
maillerini kontrol et
Bir yorum yaz:
-
Abi super olmus.azcik yavasla yanliz sonra nasi yetiscez sana?
bu arada senin dodikleri almistim dimi abi ben k.bkma
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahaha kızdıelin titriyor kızım makinada problem yok
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun niye offtopic bir adam oldum ciktim bilmiyorum, kusura bakmayin. :-(
Cevap; O senin heybetli & gergin tarzin yuzunden Kekuti, karsinda kim olsa titretiyorsun, kizin sucu yok....
Wishbugunbusaattekendinibanladiaksamakadarman
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahaha kızdıelin titriyor kızım makinada problem yok
Cevap; O senin heybetli & gergin tarzin yuzunden Kekuti, karsinda kim olsa titretiyorsun, kizin sucu yok....
Wishbugunbusaattekendinibanladiaksamakadarman
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen benim utuye kurban ol bee gayette basariliyim o konuda bi dahaki sefere kendimi g. evranin sunroofundan cikmks kekutinin oglunu cekerken bulacagim sanirim. gidip kendime bibde proffesyonel makina alacagim demek oyle hee..elin titriyor kızım makinada problem yok
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIntercooler'ımızı aldık
AEM Filtre için gün sayıyoruz. IC ile Filtre beraber takılacak..
Dodiklerime kavuştumancak bağlantı kablolarında ufak bir yanlışlık olduğu için şuan için yanmıyorlar
dana detectedbu arabaya sanırım en yakışmayan 2 kişi Yekta ile benim
ahahahha
Bu akşam soğugunda buluşmaya dodiklerimi yetiştiren Hurmak ve montajda yardımcı olan Yusuf ve Ahmet abime (AYN) teşekkür ederim..
Güncellemelerimiz ve adam gibi ütüyle çekilmemiş güzel fotolarımda olacak inşallah
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
bu arada group buy için yardımcı olabilirim. Şuanda elde yok ancak uygun fiyat için grupça alınabilir..
Alen bey istiyorsanız iletişime geçelim. SEC 08'de istiyor3-4 adet yakalarsak uygun fiyat çözülebilir..
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSosyal mesaj ;Amerikan Dodikler hayirli olsun KEKUTI.
Wishartikcekecenizboleman
teşekkürler arkadaslar
Bir yorum yaz:
-
Estafurullah olur mu ole sey ADMIN'im. Benim ki hos bi seda olsun diyedi.. Yoksa Turkiye'de kac kisi bir kerede 5 NXT alipta stok yapiyo?
P.S: Yoksa bana kizdin mi?
Neyse dagitmadan konuyu toparlayalim; 'iki turlu MINI vardir, biri ucana kacana, digeri ucrana kacirana...'
Sosyal mesaj ;Amerikan Dodikler hayirli olsun KEKUTI.
Wishartikcekecenizboleman
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterScoop un ucmustu ya
Gokhan devam kanka
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNaptinla kekuti ne degistin yine ne ara degistin
Murat abi arabaya iyi bakamadigimimi ima ediyosun cozemedim birden
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Naptinla kekuti ne degistin yine ne ara degistin
Murat abi arabaya iyi bakamadigimimi ima ediyosun cozemedim birden
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: