Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ben ilk defa görüyorum senin aracı.Gerçekten zevk sahibiymişsin.Süper yapmışsın.
Bu arada o ön farları boyatma işinde beni biraz aydınlatırmısın? Nerde olur nasıl olur sıkıntı olurmu neye mal olur.En önemlisi kaç hp katar
Kardo kazaless belaless sürüşler. Çok güzel oldu y mcs. gerçek bir roll king Ama allahını seversen sana bir photoshoot ayarlıyalım Mert'le konuşiyim bir kaç güzel foto çeksin. Ütüyle çekilmiş tüm fotoların
Sen intercooler taktirdiginda bende Giovanni'ye buzdolabi alacam uzun yol icin... Beraber yaptirmis oluruz. Benimki ingilizce degil ya daha hesapli bir secim.
Arada sirada cikart dolastir ki gerginligi azalsin, butun hepimiz endiseliyiz bu gidisata...
Beyaz Mini'nin bize ne kadar cekici olabilecegini gosterdin.
Tebrikler.
Şöyleki önceden Downpipe takılı değildi, kat vardı üzerinde. Hiç farketmemişti diyebilirim ses için. Susturucu tutuyordu.
1 ay sonra dp takıp yazılımı attıp. Allah nazardan saklasın mükemmel ses. Yani benim hoşuma gidiyor
durdugum yerde ses yok. Polisle sıkıntım yok, turbo açtıktan sonra çok farklı geliyor. Zaten distribütörün dediğine göre ve diğer forumlara baktıgımda ilk olan bir şey yaptım. r56 için çıkardılar, haberi geldi ilk gün risk aldık sipariş ettik.
Tabi ses konusunda İskender abininde çok yardımı oldu, DP+düz boru çapını eşitlediler. Performans ve ses daha net oldu
süper ozaman tam istediğin şekide oldu herşey ozaman iyimiş.
kerem eksozdan memnun değildın en son, durumu nedır sımdı nasıl?
Abi şuanda süper, fakat oynamalar yaptık.
Şöyleki önceden Downpipe takılı değildi, kat vardı üzerinde. Hiç farketmemişti diyebilirim ses için. Susturucu tutuyordu.
1 ay sonra dp takıp yazılımı attıp. Allah nazardan saklasın mükemmel ses. Yani benim hoşuma gidiyor
durdugum yerde ses yok. Polisle sıkıntım yok, turbo açtıktan sonra çok farklı geliyor. Zaten distribütörün dediğine göre ve diğer forumlara baktıgımda ilk olan bir şey yaptım. r56 için çıkardılar, haberi geldi ilk gün risk aldık sipariş ettik.
Tabi ses konusunda İskender abininde çok yardımı oldu, DP+düz boru çapını eşitlediler. Performans ve ses daha net oldu
Bir yorum yaz: