Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 Y 7475 --- Mini Cooper S LCI
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
evet Y MCS'den son kareler. Bugün itibariyle egsoz dahil komple stock olduk
3.5 Eibach yay & JCW Bodykit dışında sokuldu. Son parçalı halinden kareler. Ve konu kilit...
Bir yorum yaz:
-
Kuleyi araştırıyorum. Yurt dışı satışıda yok sanırım, Alen admin, bu son mesajını ayrı konu olarak açalım bence CAI diye bir konu başlığı olabilir mesela
Bir yorum yaz:
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKeyifle kullan .Guzel olmus muhtemelen scoop baglantsi kurtarmiyordur .Kule gergisini yoksa filtre kazani cikik durmuyo fotoda.
Bir yorum yaz:
-
Keyifle kullan .Guzel olmus muhtemelen scoop baglantsi kurtarmiyordur .Kule gergisini yoksa filtre kazani cikik durmuyo fotoda.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abim, bende evden kapıyı kitledimmi acaba suphesiyle cıkıyorum hep bosver
Zaten mantıgına para veriyoruz abi maalesef.. Gonul isterdiki Grouppe M alalım ama 6 kat fiyat farkı var ve işlev Aynı malesefjcw kule vardı, scoop a oturmuyor dediler soktuk.. Simdi olabilir diye suphem var, AEM bu filtreye ozel kule gergisi yapmıs ancak ne zaman gelir muamma..
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKekuti;
Kaput kapaninca filtre kutusu ile hava geliri aparati birbirine tam oturuyor mu? Ben hala buzdolabinin icindeki isik dolap kapagi kapaninca sonuyomu diye takintili oldugumdan bunuda dusunmeden edemedim?
Hayirlisi olsn, bence guzel dusunulmus, artik scoop'lar goruntuden cok bir ise yaramali diyorum.
Kule gergisi olayina uzuldum. Sende ne vardi bilmiyorum. Hangi marka kule gergisi takilabiliyor acaba?
Wishman
Zaten mantıgına para veriyoruz abi maalesef.. Gonul isterdiki Grouppe M alalım ama 6 kat fiyat farkı var ve işlev Aynı malesefjcw kule vardı, scoop a oturmuyor dediler soktuk.. Simdi olabilir diye suphem var, AEM bu filtreye ozel kule gergisi yapmıs ancak ne zaman gelir muamma..
Bir yorum yaz:
-
Kekuti;
Kaput kapaninca filtre kutusu ile hava geliri aparati birbirine tam oturuyor mu? Ben hala buzdolabinin icindeki isik dolap kapagi kapaninca sonuyomu diye takintili oldugumdan bunuda dusunmeden edemedim?
Hayirlisi olsn, bence guzel dusunulmus, artik scoop'lar goruntuden cok bir ise yaramali diyorum.
Kule gergisi olayina uzuldum. Sende ne vardi bilmiyorum. Hangi marka kule gergisi takilabiliyor acaba?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayırlı uğurlu olsun kardşim hergecen gün daha daha güzel oluyo makinan maşallah maşallah...tek pişmanlığım kule gergisi, filtreyle uymuyor diye soktuk ama sanırım takılıyor
moralimi biraz bozdu ama yapıcak bise yok
Su arac tanıtım konularınızı acalım seninle, Talhanın.. Yetti gari
Bir yorum yaz:
-
hayırlı uğurlu olsun kardşim he rgecen gün daha daha güzel oluyo makinan maşallah maşallah...
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem buradanda hayırlı olsun
aem kit filtre ve forge dv bende arabayı baya keyifli yaptı altadan kitten sonra. Açıkcası bende denemedim.parçalar takıldıktan snr 140 ı geçme imkanım olmadı.Methanolunda daha düğmesine basmış durumda değilim.
Şu yazılımı bi halledelim herşeyi denicem.Bu arada Kerem bizim tarafa geçicektin sözün vardı unutma
Bir yorum yaz:
-
Kerem buradanda hayırlı olsun
aem kit filtre ve forge dv bende arabayı baya keyifli yaptı altadan kitten sonra. Açıkcası bende denemedim.parçalar takıldıktan snr 140 ı geçme imkanım olmadı.Methanolunda daha düğmesine basmış durumda değilim.
Şu yazılımı bi halledelim herşeyi denicem.Bu arada Kerem bizim tarafa geçicektin sözün vardı unutma
Bir yorum yaz:
-
Sponsorumuz Meguiars ve AYN auto'ya teşekkürler. Meguiars'ta alt yıkamayı denedim. Çok başarılı buldum, 2 saatte falan tüm iç dış motor alt vs hepsi bitti. Sadece alt yıkamada tazzikin biraz az olması gerektiğini düşünüyorum, ama kullanılan ilaçlar malzemeler 10 numero !
Çıkışta son kontroller için Ahmet ve Yusuf'un yanına geldim. Herşey düzgün, değerler güzel sayılır. Birtek yeni ayar gerekli, onun içinde Kaan kardeşimizin İstanbula gelmesini bekliyorum
Herkese iyi dilekleri için tekrar tekrar teşekkürler.En son düzenleyen Kekuti; 04-02-13, 11:44.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: