Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 Y 7475 --- Mini Cooper S LCI

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ARENIMO
    yanıtladı
    İnşallah daha iyilerine kardeşim

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    evet Y MCS'den son kareler. Bugün itibariyle egsoz dahil komple stock olduk

3.5 Eibach yay & JCW Bodykit dışında sokuldu. Son parçalı halinden kareler. Ve konu kilit...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Kuleyi araştırıyorum. Yurt dışı satışıda yok sanırım, Alen admin, bu son mesajını ayrı konu olarak açalım bence CAI diye bir konu başlığı olabilir mesela

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    çok iyimiş abi bu yakışır kekutiye

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Kekuticim sana gelsin

http://www.minidynamics.com/AEM-Cold...ni-21-699c.htm

Bu arada Nam da BU FOTOLARI BULDUM SENİN İÇİN

AEM.jpg
    AEM2.jpg
    AEM3.jpg
    AEM4.jpg

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Keyifle kullan .Guzel olmus muhtemelen scoop baglantsi kurtarmiyordur .Kule gergisini yoksa filtre kazani cikik durmuyo fotoda.
    bağlantı sanki kurtarıcakmış gibi ama Ayhan. Denicem yine bakalım. Sonuçta AEM bu filtreye özel kule gergisi yapmışsa kurtarmıyordur dedim ama yanılmamışımdır umarım

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Keyifle kullan .Guzel olmus muhtemelen scoop baglantsi kurtarmiyordur .Kule gergisini yoksa filtre kazani cikik durmuyo fotoda.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Murat abim, bende evden kapıyı kitledimmi acaba suphesiyle cıkıyorum hep bosver

Zaten mantıgına para veriyoruz abi maalesef.. Gonul isterdiki Grouppe M alalım ama 6 kat fiyat farkı var ve işlev Aynı malesef jcw kule vardı, scoop a oturmuyor dediler soktuk.. Simdi olabilir diye suphem var, AEM bu filtreye ozel kule gergisi yapmıs ancak ne zaman gelir muamma..
    Sor bakalim Alutech olabilirmiymis. Isine yarayacaksa degisiriz, ustune tabiiki farkini odesiriz. Ama sanirim o da olmaz. :-(

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kekuti;

Kaput kapaninca filtre kutusu ile hava geliri aparati birbirine tam oturuyor mu? Ben hala buzdolabinin icindeki isik dolap kapagi kapaninca sonuyomu diye takintili oldugumdan bunuda dusunmeden edemedim?
    Hayirlisi olsn, bence guzel dusunulmus, artik scoop'lar goruntuden cok bir ise yaramali diyorum.

Kule gergisi olayina uzuldum. Sende ne vardi bilmiyorum. Hangi marka kule gergisi takilabiliyor acaba?

Wishman
    Murat abim, bende evden kapıyı kitledimmi acaba suphesiyle cıkıyorum hep bosver

Zaten mantıgına para veriyoruz abi maalesef.. Gonul isterdiki Grouppe M alalım ama 6 kat fiyat farkı var ve işlev Aynı malesef jcw kule vardı, scoop a oturmuyor dediler soktuk.. Simdi olabilir diye suphem var, AEM bu filtreye ozel kule gergisi yapmıs ancak ne zaman gelir muamma..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Kekuti;

Kaput kapaninca filtre kutusu ile hava geliri aparati birbirine tam oturuyor mu? Ben hala buzdolabinin icindeki isik dolap kapagi kapaninca sonuyomu diye takintili oldugumdan bunuda dusunmeden edemedim?
    Hayirlisi olsn, bence guzel dusunulmus, artik scoop'lar goruntuden cok bir ise yaramali diyorum.

Kule gergisi olayina uzuldum. Sende ne vardi bilmiyorum. Hangi marka kule gergisi takilabiliyor acaba?

Wishman

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun kardşim hergecen gün daha daha güzel oluyo makinan maşallah maşallah...
    Sagol Serkan abi tek pişmanlığım kule gergisi, filtreyle uymuyor diye soktuk ama sanırım takılıyor moralimi biraz bozdu ama yapıcak bise yok

Su arac tanıtım konularınızı acalım seninle, Talhanın.. Yetti gari

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    hayırlı uğurlu olsun kardşim he rgecen gün daha daha güzel oluyo makinan maşallah maşallah...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kerem buradanda hayırlı olsun

aem kit filtre ve forge dv bende arabayı baya keyifli yaptı altadan kitten sonra. Açıkcası bende denemedim.parçalar takıldıktan snr 140 ı geçme imkanım olmadı.Methanolunda daha düğmesine basmış durumda değilim.

Şu yazılımı bi halledelim herşeyi denicem.Bu arada Kerem bizim tarafa geçicektin sözün vardı unutma
    işleri bitsin, ilk müsait zamanda ordayım

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Kerem buradanda hayırlı olsun

aem kit filtre ve forge dv bende arabayı baya keyifli yaptı altadan kitten sonra. Açıkcası bende denemedim.parçalar takıldıktan snr 140 ı geçme imkanım olmadı.Methanolunda daha düğmesine basmış durumda değilim.

Şu yazılımı bi halledelim herşeyi denicem.Bu arada Kerem bizim tarafa geçicektin sözün vardı unutma

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı

Sponsorumuz Meguiars ve AYN auto'ya teşekkürler. Meguiars'ta alt yıkamayı denedim. Çok başarılı buldum, 2 saatte falan tüm iç dış motor alt vs hepsi bitti. Sadece alt yıkamada tazzikin biraz az olması gerektiğini düşünüyorum, ama kullanılan ilaçlar malzemeler 10 numero !

Çıkışta son kontroller için Ahmet ve Yusuf'un yanına geldim. Herşey düzgün, değerler güzel sayılır. Birtek yeni ayar gerekli, onun içinde Kaan kardeşimizin İstanbula gelmesini bekliyorum
    Herkese iyi dilekleri için tekrar tekrar teşekkürler.
    En son düzenleyen Kekuti; 04-02-13, 11:44.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X