Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
biter bitmesine de ne kadar vaktin olduguna baglı, senin işin bitene kadar cıkmazlar onlar.
+1 kesinlikle. Zaten yağ bakımı vs taş catlasın 1 saat sürer. DV'de 1 saat sürer, filtre yarım saat maksimum. Meth dışında zaman alıcak bi iş yok senin arabada Talha ama bu sohbeti buradan devam etmeyelim
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
evet ayn autoda işler siz istemediğiniz sürece 2.güne kalmaz buarada güle güle kullan kerem amerikan parklar yanarken gece bir fotoğraf paylaşabilirmisin tam yandan mümkünse?
Tamam Kağancım. Havalar rezalet, bi temizleteyim bu hafta içi paylaşırım mutlaka
evet ayn autoda işler siz istemediğiniz sürece 2.güne kalmaz buarada güle güle kullan kerem amerikan parklar yanarken gece bir fotoğraf paylaşabilirmisin tam yandan mümkünse?
peki cumartesi sabah erkenden gitsem 11 - 12 gibi.Bunların hepsi takılırmı? yani bu işlemler çok sürüyomu? bide ufak tefek başka işlerde var.Yağ değişimi fln.
Talha ctesi sabah erkenin 11 12 gibi mi ben sabah 9 da orada oluyorum kahvaltı ediyorum.
evet yapılıyor. Hatta facebooka koydugum resimdeki kırmızıya o gun AEM kit takıldı.
peki cumartesi sabah erkenden gitsem 11 - 12 gibi.Bunların hepsi takılırmı? yani bu işlemler çok sürüyomu? bide ufak tefek başka işlerde var.Yağ değişimi fln.
maşallah maşallah kardeşim be allah nazarlardan korusun çok emekler var Y r56 mızda çok güzel oluyo daha da iyi olacak inş ,logo içinden tekrardan tşk ederm bu arada A Y N OTO yada tşkler çok temiz işcilikle uğraşıyolar minilerimizle ellerinize sağlık..saygılar
Bir yorum yaz: