Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 Y 7475 --- Mini Cooper S LCI

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun kerem
    Teşekkürler

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    biter bitmesine de ne kadar vaktin olduguna baglı, senin işin bitene kadar cıkmazlar onlar.
    +1 kesinlikle. Zaten yağ bakımı vs taş catlasın 1 saat sürer. DV'de 1 saat sürer, filtre yarım saat maksimum. Meth dışında zaman alıcak bi iş yok senin arabada Talha ama bu sohbeti buradan devam etmeyelim

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    evet ayn autoda işler siz istemediğiniz sürece 2.güne kalmaz buarada güle güle kullan kerem amerikan parklar yanarken gece bir fotoğraf paylaşabilirmisin tam yandan mümkünse?
    Tamam Kağancım. Havalar rezalet, bi temizleteyim bu hafta içi paylaşırım mutlaka

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    evet aradım sordum. Cumartesi zor olur.Ben hafta içi halledicem artık.Tek başımada ne yapıcam orda saatlerce bilmiyorum.
    Aren gelir iş yeri yakın onun

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Hayırlı olsun kerem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    evet aradım sordum. Cumartesi zor olur.Ben hafta içi halledicem artık.Tek başımada ne yapıcam orda saatlerce bilmiyorum.

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    evet ayn autoda işler siz istemediğiniz sürece 2.güne kalmaz buarada güle güle kullan kerem amerikan parklar yanarken gece bir fotoğraf paylaşabilirmisin tam yandan mümkünse?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    11 - 12 bile benim için büyük fedakarlık Ben olmazsa önümüzdeki hafta içi giderim yoksa cumartesi bitcek gibi değil bu işler anlaşılan.
    biter bitmesine de ne kadar vaktin olduguna baglı, senin işin bitene kadar cıkmazlar onlar.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Talha, 0 (212) 286 00 32 AYN Auto arayip gorusebilirsin

Hafta ici daha rahat olur ama

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    11 - 12 bile benim için büyük fedakarlık Ben olmazsa önümüzdeki hafta içi giderim yoksa cumartesi bitcek gibi değil bu işler anlaşılan.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    peki cumartesi sabah erkenden gitsem 11 - 12 gibi.Bunların hepsi takılırmı? yani bu işlemler çok sürüyomu? bide ufak tefek başka işlerde var.Yağ değişimi fln.
    Talha ctesi sabah erkenin 11 12 gibi mi ben sabah 9 da orada oluyorum kahvaltı ediyorum.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Meth kit kac saat suruyor bilmiyorum ama forge dv ve aem kit takılır.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    evet yapılıyor. Hatta facebooka koydugum resimdeki kırmızıya o gun AEM kit takıldı.
    peki cumartesi sabah erkenden gitsem 11 - 12 gibi.Bunların hepsi takılırmı? yani bu işlemler çok sürüyomu? bide ufak tefek başka işlerde var.Yağ değişimi fln.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    masallah kardesim daha iyi olucak ins.
    Sağol kardesim, hepberaber inşallah

Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maşallah maşallah kardeşim be allah nazarlardan korusun çok emekler var Y r56 mızda çok güzel oluyo daha da iyi olacak inş ,logo içinden tekrardan tşk ederm bu arada A Y N OTO yada tşkler çok temiz işcilikle uğraşıyolar minilerimizle ellerinize sağlık..saygılar
    Başka özletme kendini, hediyeme iyi bak

Beyler hazır konu burdayken ayn auto da meth kit,forge dv , aem filtre kit montajı yapılıyormu?
    imkansız yoktur Talha

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayirlisi olsun cnm.. Efendi git, canimi sıkma )
    aşkolsun sagol abi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Mini club tr facebook sayfasinda

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    facebukun yokki ne bilelim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Beyler hazır konu burdayken ayn auto da meth kit,forge dv , aem filtre kit montajı yapılıyormu?
    evet yapılıyor. Hatta facebooka koydugum resimdeki kırmızıya o gun AEM kit takıldı.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X