Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

şu oz ultraleggeraları en çok isteyen benim forumda, olmayan da bitek ben kalıcam gibi süper olmuş çok yakışmış güle güle kullanın. olaki sıkılırsanız jantlardan başka model deneyim derseniz konuşabiliriz

Yorum Yap

Çok güzel olmuş ultraleggerralar Bir arkaşımda 17si var direk alıp takayım diyorum ama çevrem gerek yok yakışmaz diyor çok arada kaldım

Yorum Yap

kimde var nekadara veriyor ben talip olabilirim

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          şu oz ultraleggeraları en çok isteyen benim forumda, olmayan da bitek ben kalıcam gibi süper olmuş çok yakışmış güle güle kullanın. olaki sıkılırsanız jantlardan başka model deneyim derseniz konuşabiliriz
          cool blue r52'ye cok yakisir!

Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Çok güzel olmuş ultraleggerralar Bir arkaşımda 17si var direk alıp takayım diyorum ama çevrem gerek yok yakışmaz diyor çok arada kaldım
          kim demisse halt etmis kusura bakmasinlarda!!!!!
          kekutimin eski mcs'de vardi! Harikaydi! simdi bu jantlar kaan kankimin roadsterinda onda da harika duruyor!

ps.offtopic icin ozur :/
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
            Eklenen Dosyalar
            sigpic

Yorum Yap

Iyi yolculuklar kartpostali gibi geldi bu bana! :-)
              Tesekkur Talha

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Iyi yolculuklar kartpostali gibi geldi bu bana! :-)
                Tesekkur Talha
                Datcadan sevgilerle,iyi yolculuklar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                sigpic

Yorum Yap

Astik yine Giovanni'yi kulaklarindan. Cok 'hava'li bir R50 Paceboy oldu!

Wishman

Yorum Yap

gp verelim
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      kim demisse halt etmis kusura bakmasinlarda!!!!!
                      kekutimin eski mcs'de vardi! Harikaydi! simdi bu jantlar kaan kankimin roadsterinda onda da harika duruyor!

ps.offtopic icin ozur :/
                      Şu resmi koyma yaw, yine gitti içim Bu arada Seccop'ta Ultraleggera'ya dönüyor yakın zamanda. Sıfır Volk'ları boşa çıkacak.
                      yani yakışmaz diye birşey yok bence. Doğru renk tercihi ile aracı kat kat daha güzel hale getirir. Enkei RPF01'de çok güzel mesela ama R56'ya yakıştırmam bende mesela
                      Bu arada eski aracımı gördüm yine, anılaaaar anılaaar kaşıntım tuttu..

Gio'ya gelirsek eğer, bence jant tercihi doğru ama araç jantı gösteremiyor. Nacizane düşüncem, Murat abim ile de konuştuk. Bence araç biraz basıldığı taktirde (yay bile yeterli olur) çok şık duracaktır. Fakat Murat abimiz keyfine ve rahatına düşkün olduğundan yay'lar ile rahatını bozmayacaktır. Coilover ile de süper durur, ama piyasası malum.
                      Daha potansiyeli var, Gio artık r50 değil o bir karakter o alt takımlar GP'de yok Coiller ile OZ'lar ile çok daha gergin olur hehehe
                      Wishmeen off-topic olduysa sorry meeen.. İyi yolculuklar şimdiden Murat agabeey

Yorum Yap

Tam ben 'offf topic' diyecekkene... :-)
                        Olsun olsun, zaten konusulan jant idi...

Ahh Kekuti Adamim, ahh Rusya fatihim... Hani varya o icerden bir dugme ile ayarlanabilen coilover lar, iste oyle bisey yakisirdi be Giovanni'ye. Tabii biliyom cooook pahali ama ne guzel olurdu. Hop otobanda dusur, hop sehir icinde yukselt. Ahh ahh, gonlumde yok degil. Ben deli adamim, bir gun bir bakariz yaptiriveririz Gio'ya ha?

Su an bile bana cok sert geliyor. Ses gelmeye basliyacak diye korkuyorum. Saka bi yana sert hareketlerde cok buyuk bir salinim yok. Daha dun Yekta ile konustuk, gelmeden once su on tekerere -1.8 kamber veren parcalardan almayi dusunuyorum. On taraftan birakma bir sekilde azalacaktir.

Simdi sunun surasi teker ile dodik arasi 3 parmak, olsun o kadar yukseklik yahu. :-)

P.S: Bak simdi sana whatsapp'tan 3 photo yolluyom. (Burdan yukleyemiyom ya.) Alt takim gergileri. Ne dersin? Bunlarida takarsak herhalde bir gun Gio ortadan cart diye ikiye ayrilivericek! (istersen koy fotolari, belki ilgilenen arkadaslar cikar, baska konu acar orda konusuruz. Hatta toplu aliriz?)

Wishcingcangcongman

Yorum Yap

benim aracımda cabrio olduğu için alt gergilerim var. tavsiye ederim ama oz larla güzel durmaz koniglerle daha güzel olur

Yorum Yap

benim aracımda cabrio olduğu için alt gergilerim var. tavsiye ederim ama oz larla güzel durmaz koniglerle daha güzel olur
                            Alt takim gergileri gozukmuyor ki disaridan. Kekuti ile NDG ye photo yollamistim bunun ile ilgili. Ama yukleyemediler... :-(
                            Acep senin dedigin gergileride merak ettim?

WM

Yorum Yap

tabiki gözükmüyor gergiler dışarıdan fakat belki bu sayede oz larını benim koniglerimle takas etme şansı yakalarım diye düşündüm kendimce

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Alt takim gergileri gozukmuyor ki disaridan. Kekuti ile NDG ye photo yollamistim bunun ile ilgili. Ama yukleyemediler... :-(
                                Acep senin dedigin gergileride merak ettim?
                                WM
                                anlamadım ki ? ne yükleyecektim abi ?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X