Neyseki aramizda "kucuk daglari ben yarattim" formatinda uye olmadigi icin bu tip bir organizasyon basarili olabilir )
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Wishman'in kadinlar uzerindeki cazibesi :)
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeyseki aramizda "kucuk daglari ben yarattim" formatinda uye olmadigi icin bu tip bir organizasyon basarili olabilir )
wishman uyudu ses cikarmiyor heralde kivircik saclari sampuanladi durulayamadi hala :P
ndguyuryarinisegidecekgirl!
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDagilin arkadaslar abimiz yakisikli sahsen bulusmada gorduk.
WishkendiustunealmadimanEn son düzenleyen WISHMAN; 03-08-12, 02:11.
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryok o ikinci birasindadir
uyu bakalim ufaklik.. iyi geceler
Wishmahallebaskisinasonnoktadirman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktan di mi Ayhan? Evet yakisikli :-)
Wishkendiustunealmadimansigpic
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen abi .Haktan gelseydi bulusmaya ona da jest yapardik sen geldin yakisikli sen ilan edildin
Wishpasigolecevirdiman
Yorum Yap
-
Gozlemledigim kadariyla reisin kizlar uzerinde ciddi etkileri ve yan etkileri var...
Sofistike giyinis tarzi kusursuz ingilizcesi tarz arabasi elinde tasidigi klas cantasi ve supersonic saclariyla biii kizin dizlerinin baginin cozulmemesi zor gb geliyo
Tabiii bu konuda mei sormak lazim ne tarz taktiklerle kizin gonlunu caldi bilemiyorum...
Kendisi benim role modelim 21.yuzyilin don juanidir reis ...Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Wishman yurtdisindan gelirken yasadigimiz ufak dialog.. Lazim olur diye saklamistim
(Yanlis anlasilmalara meal vermemek adina: Inci, esim oluyor, konuyla alakasi yok )
Screenshot_2012-06-21-02-18-07.jpg
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman yurtdisindan gelirken yasadigimiz ufak dialog.. Lazim olur diye saklamistim
(Yanlis anlasilmalara meal vermemek adina: Inci, esim oluyor, konuyla alakasi yok )
[ATTACH]275[/ATTACH]
haktan ne zaman sana tost yapiyoruz?
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGozlemledigim kadariyla reisin kizlar uzerinde ciddi etkileri ve yan etkileri var...
Sofistike giyinis tarzi kusursuz ingilizcesi tarz arabasi elinde tasidigi klas cantasi ve supersonic saclariyla biii kizin dizlerinin baginin cozulmemesi zor gb geliyo
Tabiii bu konuda mei sormak lazim ne tarz taktiklerle kizin gonlunu caldi bilemiyorum...
Kendisi benim role modelim 21.yuzyilin don juanidir reis ...
Wishbukonuyumeibiliyoman
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSide effects leri ise kizlar uzerinde reisin hayalini gormek her gordugu uzun sacliyi reis sanmak mavi mini goruldugunde panic attack yasamak temeden icmeden kesilmek sayilabilir...
Wishherseyidesoyleyememyaman
Yorum Yap
Yorum Yap