Aslı Berna tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Wishman'in kadinlar uzerindeki cazibesi :)
Çöküş
X
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBirleşip Holding olalım MINI United Holding :P
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma iş tuttuktan sonra para yiyen kokoş kadınlardan olurum ona göre
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
WAY ANASINI YAHU, KONU BOLEMI SAPTIRILIR YAHU? Bir an konu tekrar gundeme gelince baktim ne yazilmis diye...
Baktim
Baktim
Baktim
bir de baktim bir gunde iki sayfa yorum eklenmis.....
N'apayim? hepsine tek tek mi cevap vereyim. Nasil olsa benim konum, sonuna kadar oftopic te yapabilirim, baltalayabilirim de... Lay lay lom...
Wishyapmayinustumeoynamayinsevenvarsevmeyenvarderm an
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterduyduguma gore kore,cin,endonezya'da herkes i wish i were a fish on your dish kem gozlere sis wishman beni kiss diyormus .. ne cazibe bu boyle wish acikla bakalim ...
Sent from my iPad using TapaTalk HD
P.S: Daha gormedin, Endonezya'da bir baslik aldim (bandana benzeri bisi, yerli halkin traditional taktigi biseymis), onumuzdeki ilk bulusmaya onunla gelmeliyim...
Wishsucluyubulduman
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWish bak neler diyorlar artık sırlarını ortaya dökmenin bizi engin tecrubelerinden yararlandırmanın kol kanat germenin zamanı geldi aman geçmesin
Wishyemezler......
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWish artık sana burada ihtiyaç var karar verdim
Dön gel memleketine birde İstanbul'da iş patlattık mı tamamdır
Neolursaolsungelmesigerekenwishman..
Wishcingibiolayicozduman
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa Berna iş yapalım gercekten ya hertur fikire acıgım.
Wishtasattibirileineman
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiraz para harcarsak para kazanacak planlar var bizde yüz yüze konuşalım en kısa zamanda
Wishbunudayemediman
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma iş tuttuktan sonra para yiyen kokoş kadınlardan olurum ona göre
Wishyaktibenibuholdingdusuman
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoooop ya!!! off topic oldu ama burasi wishmanin cazibesi hakkinda acilmis yildizli konudur lutfen saptirmayalim. benimde cilginlar cilgini projelerim var ama bu baslik onun basligi degeel! hadi nass naasss
Burdan cikarcagimiz sonuc, Wishman'in kadinlar uzerindeki cazibesi bir is kurulana kadar gecerlidir...
Deyip konuyu toparladim....
Wishtortopolduman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVE tabiiki Sevgili NIDA'm butun saskinlari dogru yola getirmeye calismis.... Mazlum NDG...
Burdan cikarcagimiz sonuc, Wishman'in kadinlar uzerindeki cazibesi bir is kurulana kadar gecerlidir...
Deyip konuyu toparladim....
Wishtortopolduman
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishh kiymetim bilinmiyi wish bernacim (baranjim,ozanjim,)alenjim olmasa vallaa ..
Wishlordoftheringsman
Yorum Yap
Yorum Yap