Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bugun Wishman bostanlida bi pastanede fistik gibin bi kizla dizdize otururkeene gorulmus :P
Sent from my iPad using TapaTalk HD
:-) :-) :-)
P.S: Yanlis gun secimi, obsesif olan adam seyahat gunu oncesi degil evden cikmak koltuktan bile kalkmaz. Bize gelsin o 'fistik gibin kiz' diz dize bavulumu hazirlasin.
Yalan olmasin indim Giovanni'yi bir ziyaret ettim, yerine guzelce yelestirdim. Tabii 1 hafta icin askiya almadim. O kadar degil.
Hem bu konu tarih olmustu, neye hortlatiyon ki sen? Git KYH ile CoopersCem ile Kekuti ile Aren ile ugras... :-)
P.S: Yanlis gun secimi, obsesif olan adam seyahat gunu oncesi degil evden cikmak koltuktan bile kalkmaz. Bize gelsin o 'fistik gibin kiz' diz dize bavulumu hazirlasin.
Yalan olmasin indim Giovanni'yi bir ziyaret ettim, yerine guzelce yelestirdim. Tabii 1 hafta icin askiya almadim. O kadar degil.
Hem bu konu tarih olmustu, neye hortlatiyon ki sen? Git KYH ile CoopersCem ile Kekuti ile Aren ile ugras... :-)
Wishcinlicazibeman
cortlatirim ben tarzim bu
ayricana kekoti areni gec hic ugrasamam kyh ile ugrasiyooorum zaten mixer kyh
cooperscem kartalkaya dedi kaldi oyle seside cikmiyoor yeaa
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bikere onun adi perma degil biaform, seni sanayii kizi.... (ama ellere bi lafim yok)
Uzatiyorum senin icin, bu yaz yine yaptiririz. Essege altin semer misali gibide olsa tesskurr iltifatina. :-)
P.S: Uykudan uyandim ABLA yi gordum, hala gulumsuyorum. (bknz F56 konusu)
Bikere onun adi perma degil biaform, seni sanayii kizi.... (ama ellere bi lafim yok)
Uzatiyorum senin icin, bu yaz yine yaptiririz. Essege altin semer misali gibide olsa tesskurr iltifatina. :-)
P.S: Uykudan uyandim ABLA yi gordum, hala gulumsuyorum. (bknz F56 konusu)
Wish
Biaformuna kurban oldugumun kivircih saclisi seni ihtiyar seni
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap