Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Wishman'in kadinlar uzerindeki cazibesi :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Serencebey
    yanıtladı
    birde bu güzel insanın aklımın almadıgı düzen olayı var. O nasıl bir bagajdır...

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hahahahah ben size bisey diyeyeyim mi giyim tarzinizi wishman'i ornek alarak revize edin bekar olan MINIci dostlar .. dugunde wishmani tepeden tirnaga herkes bi inceledi "hele o cinli gomlegi" valla cinli ablamizin elinden ucup gitmesin diye wishmanin etrafindaydim allah sizi inandirsin simdi wishman kivircik olmus geldiginde gorecegiz bakalim new wishman nasil olmus

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Ahh be NIDA, TESEKKURLER. Ama hikaye su;

Arkadas ani bir nikah belirler. Wishman cagriya icazet etmesi gerektigini ogrenir. Nikah gunu oncesi dolap acilir, dolapta ya hicbirsey uymamakta yada nikah icin 'bes benzemez' olmaktadirlar.

Bunun uzerine hemen ust kata cikilir. Enistenin ve Yigenin butun giysileri gozden gecirilir. Sonucta 'ya damattan daha damat' olunabilecek kiyafet bulunur, ya da 'mahallenin beslemesi' kivami yaratilacagi dusuncesi ile 'kufur ederekten' assagi inilip evde bulunan ayakkabi, pantalon ve olaya komiklik katarak eksikleri giderecek gomlek ile bir takim yaratilir. Ne fazla ne eksik... :-(

Wishbirdebanasorman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Wayyyyy!!! Leyn bugun tatil gununuz mu, gidin havuza girin, Mini'nizi guzellestirin, ect....

Sonuc'u bastan yazayim uzatmadan... Secret is '40 yasin verdigi 'Potansiyel Tehlike Olmama' durumu..... (=bakiniz 'Yasa gore feromonlarda gorulen azalma...)

Ha bundan memnun muyum? Alismaya calisiyorum... Zaten benim durumumda olan ikinci kisi de 'Serdar Turgut'

Ses tonu uc elementin birlesimi, burun eti, bira, muratti .....

Saclar, ergenlik cagindan gelen ayda bir acibadem yagi ile friksiyon yapip bir saat o igrenc sekilde bekleme zahmeti.

Bide 'kimin genlerinden geldigini bulamadigimiz', gereksiz bir bakim proseduru... (=evimin en eglenceli kismi banyomdur, bir kadin icin orada hazineler yatiyor) Zaten bu yuzden kahve keyfi ile baslayan sohbetler, banyoda 'bu ne icin? bu neye yarar?' seklindeki sohbet ile devam ediyor bi bakiyorum sabah olmus. EEEE, yasli adamim erken uyku geliyor, ani REM'ler ile sabaha kadar deliksiz suruyor. :-(

Ha bu arada gercekten dun hayatimin 4. biaformunu yaptirdim. (=Bilmeyenler icin saci kivirciklastirma, fake Italyan havasi katma operasyonu) Artik 6 ay kivircik dolasacam. Kuaforum bu sefer ki ilk sefer yaptigimiz gibi guzel tuttu dedi. (=yine bilmeyenler icin boyle bir operasyon icin yaklasik 1,5-2 saat kadin kuaforunde basinizda bugidiler ile oturup beklemeniz, gelen diger musterilerin ezici bakislarini bulabileceginiz dergiler ile elemine etmeye calismaniz gerekmektedir.) Ki eger elinizde yanlislik ile 'Kadinca' dergisi alirsaniz butun karizmaniz gelecek 6 aydaki yapmayi dusundugunuz sukse karsisinda yerin 3 kat dibine inebilmektedir.

Bir diger ozet; Yanimdaki ' Drew Berrymore'un o fotograftaki goz odaklarini ustune cekmesi, arkadaki koprunun yaniltici havasi, siyahin potansiyel fit havasi vermesi ve gobegin sanirsam azicik iceri cekilmesi ile o fotograftaki gizli karizma yaratilmistir.

P.S: Konudaki adi gecen adamin 'yazmak' disinda baska bir 'alamet-i farikasi' da cok gorulmus degildir.

Fotodaki cazibe NIDA'dan kaynaklanmaktadir, gerisi bos ve hos bir seda dir.

Wishugrasmayinbenlediyorman

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Neeee Wishman perma mı yaptırmıssss )))
    perm.jpg

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    hahahha alen'in yoruma koptum.. ortaya bildigin kirma cikmis yahu

NDG ben Large giyiyorum bebegim.. bulursan o tarz aliver bana da

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Hahahahah ben size bisey diyeyeyim mi giyim tarzinizi wishman'i ornek alarak revize edin bekar olan MINIci dostlar .. dugunde wishmani tepeden tirnaga herkes bi inceledi "hele o cinli gomlegi" valla cinli ablamizin elinden ucup gitmesin diye wishmanin etrafindaydim allah sizi inandirsin simdi wishman kivircik olmus geldiginde gorecegiz bakalim new wishman nasil olmus

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Uzun sac etken olabilir bu zamana kadar dokulmemis olmasını uzun zamanını uzakdoguda gecirip dokulmek uzere olanları bir daha dokulmemek uzere japonladıgını dusunuyorum tabi adamın enteresan bir ses tonu ve aksanı var italyan çinli biraz da tekirdag ve İzmir karısık :P

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    bir konu başlattı Wishman'in kadinlar uzerindeki cazibesi :)

Wishman'in kadinlar uzerindeki cazibesi :)

Evet arkadaslar en onemli basliklarimizdan birtanesini unutmusuz.. Hemen arayi kapayalim.

Adamdaki cazibeyi cozebilmis degilim. Ozsimav ve alen'in de bu konuya kafa yordugunu dusunuyorum. NDG ise konuya gayet hakim gibi

480989_10151136282022702_1209040582_n.jpg
Hazırlanıyor...
X